Pelgrim gasfornuis kopen

Pelgrim gasfornuizen

Op zoek naar een nieuw Pelgrim gasfornuis? Pelgrim is een echt Nederlands merk. Al meer dan 95 jaar maakt Pelgrim huishoudelijke apparaten, waaronder veel kookapparatuur. Ben je toe aan een nieuw gasfornuis? Ook dan kan het merk Pelgrim veel voor je betekenen. Koken op gas is nog altijd de meest gebruikte manier van koken en wordt nog altijd vaker gekozen dan koken op inductie of keramisch koken. Pelgrim heeft zowel inbouw als vrijstaande gasfornuizen in diverse prijscategorieën. Door alle Pelgrim gasfornuizen kieskeurig bij Slimster te vergelijken vind jij beslist de beste online aanbieding!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Pelgrim gasfornuizen online vergelijken

Zoek je een inbouw gasfornuis of een vrijstaand fornuis? Welke afmetingen moet het nieuwe model over beschikken? Deze, en vele andere, voorkeuren geef je op via het filter links op de pagina. Selecteer alle voorkeuren waar een Pelgrim gasfornuis aan moet voldoen. Ook kun je andere merken selecteren om te vergelijken. De resultaten van het filter worden op deze pagina weergegeven. Vergelijk de fornuizen om tot de beste keuze te komen. Je vindt direct de laagste prijs in het prijsoverzicht door onze samenwerking met een groot aantal winkels.

Assortiment gasfornuizen van Pelgrim

Van budgetgasfornuizen met 4 branders en een elektrische oven tot geavanceerde inbouw modellen met 6 branders en een dubbele oven. Pelgrim heeft een zeer groot assortiment waar jij als consument uit kunt kiezen. Voor elk budget is er een geschikt model te vinden. Verkrijgbaar in wit, rvs of zwart kun je kiezen uit vele extra's als een digitaal display, een wokbrander, xl oven en een timer in diverse afmetingen. Welk model gasfornuis van Pelgrim je ook kiest, bij Slimster.nl vind je altijd de laagste prijs.

Kenmerken Pelgrim gasfornuis

  • Van Nederlandse bodem
  • Groot aantal modellen beschikbaar
  • Voor ieder budget
  • Veel opties en kleuren beschikbaar
Benieuwd naar de beste gasfornuizen?
Beste gasfornuizen