Indesit gasfornuis kopen

1 resultaat

Gasfornuizen van Indesit online vergelijken

Indesit heeft diverse gasfornuizen in het assortiment. Welk model is geschikt voor in jouw keuken? Zelf op onderzoek uitgaan kan een tijdrovende klus worden. Gelukkig kun je het filter op Slimster.nl gebruiken. Links op de pagina selecteer je al jouw voorkeuren. Je kunt hier niet alleen de merken selecteren, maar ook de prijscategorie en diverse specifieke eigenschappen waar een nieuw fornuis aan moet voldoen.

Klaar met filteren? De geschikte gasfornuizen vind je op deze pagina. Deze kun je verder kieskeurig vergelijken door ze te selecteren en op de vergelijk knop te drukken. Per model vind je direct een overzicht van de actuele prijzen bij een groot aantal winkels. Zo vind je direct de laagste prijs.

Assortiment Indesit gasfornuizen

Indesit heeft een groot assortiment aan gasfornuizen. Vrijwel allemaal zijn ze voorzien van de standaard 85x50x60 afmetingen voor modellen met 4 branders. Ook zijn er grotere modellen met 5 branders te vinden. Selecteer energieklasse B of energieklasse A. Alle Indesit gasfornuizen hebben een elektrische oven ter beschikking. Wat de kleur betreft kun je kiezen uit wit of rvs. Een vlambeveiliging voor het fornuis is standaard aanwezig. Vergelijk snel de Indesit gasfornuizen om de laagste prijs te vinden.

Benieuwd naar de beste gasfornuizen?
Bekijk beste gasfornuizen