Fornuis met energielabel A+ kopen

Fornuizen met energielabel A+

Wil jij energiekosten besparen met een zuinig fornuis? Dan is een fornuis met energielabel A+ kopen een voordelige optie. Dit fornuis is heel energiezuinig en dat merk je gelijk op de energierekening. Check daarom altijd goed de energieklasse van een fornuis, want dit scheelt op jaarbasis veel extra kosten. Voor nog zuinigere fornuizen kun je ook A++ en A+++ fornuizen bekijken. Fornuizen zijn keukenapparaten die intensief worden gebruikt en om geld te besparen door een spaarzaam A+ fornuis aan te schaffen is daarom een goede investering.

Bij Slimster vergelijk je de fornuizen met energielabel A+ met elkaar, zodat je het fornuis vindt voor de laagste prijs en dat het best bij jou past. Je kunt merken vergelijken zoals Bosch, Pelgrim, Siemens en Candy.

4 resultaten

Smeg CPF9IPBL

5 zone(s) , Energieklasse A+ , 92 cm
Smeg CPF9IPBL
€ 4199,-

Smeg CPF9IPAN

5 zone(s) , Energieklasse A+ , 92 cm
Smeg CPF9IPAN
€ 3778,-

Smeg CPF9IPX

5 zone(s) , Energieklasse A+ , 92 cm
Smeg CPF9IPX
€ 4599,-

Smeg CPF9IPOG

5 zone(s) , Energieklasse A+ , 92 cm
Smeg CPF9IPOG
€ 4198,-

Fornuizen met energielabel A+ vergelijken

Slimster helpt je graag aan jouw perfecte fornuis om jouw kookkunsten op te tonen. Wij vinden het ook belangrijk dat je de prijzen van de fornuizen met energielabel A+ goed vergelijkt voor de laagste prijs. Daarom hebben wij per product de online prijzen van webshops erbij geplaatst. Zo zie je direct bij welke online winkel jouw gekozen fornuis beslist het goedkoopst is. Slim fornuizen met energielabel A+ vergelijken doe je dus bij Slimster.nl!

Welke functies kiezen voor energiebesparend fornuis?

Met een zuinig fornuis kun je heerlijk koken, maar je denkt ook nog eens aan het milieu. Ook kun je het fornuis kiezen die op jouw overige wensen aansluit. Hoeveel pitten wil je er bijvoorbeeld op en wat voor type fornuis wil je? Denk je aan een 5-pits gasfornuis of een keramisch fornuis met 4 kookzones?

Vraag jezelf ook af waar jouw nieuw te kopen fornuis met energielabel A+ over moet beschikken. Vind je een snelstartfunctie en hoeveelheid ovenruimte belangrijk of wil je absoluut een fornuis met kinderbeveiliging? Ook het soort oven waar jij het prettigst mee bakt kun je kiezen. Fornuizen met energieklasse A+ hebben meestal een heteluchtoven of een conventionele oven.

Benieuwd naar de beste fornuizen?
Bekijk beste fornuizen

Fornuizen vergelijken op energieklasse

Slimster wil je niet alleen helpen bij het vinden van de laagste online prijs voor jouw favoriete fornuis. Ook willen we dat je een fornuis kiest dat je helpt bij het besparen op je vaste lasten. Door een energiezuinig fornuis te kiezen kan je elke maand flink wat kosten besparen. Naast de fornuizen met energielabel A hebben we ook de volgende energieklassen voor je geselecteerd.