• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 81.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Sectionale deur voor garage

Wil je jouw garagedeur eenvoudig kunnen openen en geen ruimte verliezen voor of in de garage? Dan is een sectionaaldeur voor je garage een ideale mogelijkheid. Deze garagedeur zorgt voor een optimale besparing van de ruimte en is eenvoudig te gebruiken. Wat zijn de mogelijkheden en kosten van deze sectionaal garagedeur?

Voordelen sectionaaldeur

  • Deur opent eenvoudig
  • Geen zwenkruimte nodig
  • Brede doorrijruimte mogelijk

Nadelen sectionaaldeur

  • Vrijwel altijd elektrisch openen
sectionaaldeur
sectionaal garagedeuren
grote sectionaaldeur

Garage sectionaaldeur prijzen

Wat kost een sectionaaldeur voor een garage? Deze prijs kan flink variëren en is afhankelijk van het materiaal, de afmetingen en eventuele extra opties. Ook de montage is van invloed op de kosten.

Ben je benieuwd naar de sectionale poorten prijzen? Bekijk dan onderstaande tabel voor de sectionaaldeur prijs exclusief montage. Vraag gratis offertes aan voor de prijs van jouw gewenste sectionaaldeur inclusief plaatsing. Of bekijk de algemene garagedeur kosten.

Soort deur Handmatig Elektrisch
Sectionaal garagedeur € 750,- € 1.050,-

* Vanaf-prijs sectionaaldeur, incl. btw. Excl. montage.

Prijzen sectionaal garagedeur vergelijken

Wat is een sectionaaldeur?

Een sectionale garagedeur bestaat uit losse horizontale panelen, die door scharnieren met elkaar zijn verbonden. De deur wordt hierdoor ook wel lamellendeur of panelendeur genoemd.

Waar een kanteldeur in zijn geheel omhoog kantelt, schuiven bij een sectionale deur de losse panelen naar boven via een geleiderail. Er is hierdoor geen zwenkruimte voor of in de garage bij sectionaal poorten.

Sectionaalpoort isoleren De isolatie van een sectionaalpoort verschilt per deur en materiaal. Toch is de deur geheel luchtdicht te maken, om een uitstekende isolatie te bewerkstelligen. Vooral bij garages aan woningen is een goede isolatie een pluspunt.

Afwerking van sectionaaldeur

De sectionale deuren zijn in verschillende materialen te plaatsen. Je hebt de keuze uit:

Je kan de verschillende materialen ook combineren. Zo kan je bijvoorbeeld stalen panelen laten plaatsen en deze bekleden met aluminium, hout of kunststof.

Sectionaaldeur met loopdeur

Als je een sectionaaldeur plaatst, moet je altijd de hele deur openen om wat uit de garage te pakken. Wil je de garage als doorgang gebruiken naar de woning of ook snel je fiets kunnen pakken? Dan kan je het beste ook een loopdeur laten plaatsen.

Aandrijving van de garagedeur

Sectionale garagedeuren worden vrijwel altijd elektrisch aangedreven. Je kan deze deuren met een afstandsbediening openen, of ze werken met een sensor. De deur opent eenvoudig, ook wanneer je wel voor een handmatige aandrijving gaat.

Bespaar op je nieuwe sectionale garagedeur

Laat de sectionale garagepoort helemaal op maat maken. Een betrouwbare en ervaren specialist kan de garagedeur voor je installeren. Vergelijk gratis offertes voor sectionale garagedeuren via Slimster. Je bepaalt zelf met wie je in zee gaat en bespaart zo tot wel 45%.

Vrijblijvend garagedeur-offertes aanvragen
Rob Leus Deuren
Belisol Ramero Deuren
Garagedeuren
Klussenier
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal