• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 80.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Roldeur voor garage

Ben je op zoek naar een garagedeur die vrijwel geen ruimte in beslag neemt bij het openen? Met een roldeur in je garage gaat er maar weinig ruimte verloren. Lees verder om de mogelijkheden te ontdekken van een garage roldeur.

Voordelen roldeur

  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Plafond is volledig te benutten
  • Op maat te maken

Nadelen roldeur

  • Mindere isolatie dan andere garagedeuren
  • Geen loopdeur mogelijk

Garage roldeur prijzen

De prijs van een roldeur voor een garage kan flink variëren. Zo zijn de afmetingen van de roldeur en de materiaalkeuze van invloed op de kosten. Maar de roldeur prijzen verschillen ook door de keuze uit veel extra opties. Daarnaast is ook de montage bepalend voor de prijs; ga je een oude garagedeur vervangen of moet er nog breekwerk in de gevel worden uitgevoerd?

Ben je benieuwd naar garage roldeur prijzen? Schakel de hulp in van een specialist en laat je adviseren over de mogelijkheden en kosten. Voor de roldeur kosten exclusief montage bekijk je onderstaande tabel. Of bekijk de algemene garagedeur kosten.

Soort deur Handmatig Elektrisch
Roldeur voor garage € 550,- € 750,-

* Vanaf-prijs roldeur, incl. btw. Excl. montage.

Prijzen garage roldeur vergelijken

Wat is een roldeur?

Een roldeur lijkt in veel opzichten op een sectionaaldeur, maar beschikt over kleinere panelen of lamellen. Waar bij een sectionaaldeur deze panelen via rails langs het plafond schuiven, rollen ze bij een roldeur op in een omkasting. Hierdoor houd je het plafond vrij. De roldeur zwenkt niet uit, waardoor je jouw auto tot vlak voor de deur kan parkeren.

Garageroldeur isoleren

Van oorsprong zijn roldeuren niet geïsoleerd. Deze ongeïsoleerde deuren zijn ideaal wanneer een goede warmte-isolatie niet noodzakelijk is. Zit jouw garage aan je woning of vind je isolatie belangrijk? Dan kan je beter kiezen voor garage roldeuren met isolatie.

Afwerking van roldeur

Roldeuren voor de garage zijn beschikbaar in verschillende materialen. De vakmannen in het Slimster-netwerk kunnen je adviseren over de beste materialen en afwerkingen voor jouw nieuwe garagedeur. De meest voorkomende materialen voor een garagedeur zijn:

Aandrijving en andere opties Ga je voor een automatische roldeur of is het prima om de deur handmatig te openen? Een elektrische roldeur kan je openen met een afstandsbediening of sensoren. Laat je informeren over de mogelijkheden door een specialist.

Bespaar op je nieuwe roldeur voor je garage

Ga je jouw oude garagedeur vervangen of wil je een nieuwe garagedeur laten plaatsen? De garage roldeur biedt een eenvoudige oplossing om veel ruimte in je garage te houden. Heb je bijvoorbeeld een skibox? Door de roldeur kan je deze box nog makkelijk opbergen aan het plafond. Vraag gratis offertes aan via Slimster en vergelijk maximaal 5 regionale specialisten. Je beslist zelf met wie je in zee gaat en bespaart tot wel 45%.

Vrijblijvend garagedeur-offertes aanvragen
Rob Leus Deuren
Belisol Ramero Deuren
Garagedeuren
Klussenier
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal