• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 81.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Loopdeur voor garage

Waar de garage vroeger vooral werd gebruikt om de auto te stallen, heeft een garage tegenwoordig veel meer functies. Steeds vaker is een garage de plek om fietsen te stallen of de doorloop naar de woning. Hierdoor is er ook steeds meer vraag naar een eenvoudige toegang tot de garage in de vorm van een loopdeur.

Garagedeur met geïntegreerde loopdeur

  • Bij weinig ruimte
  • Bij deuren met automatische aandrijving

Garagedeur met aparte loopdeur

  • Bij voldoende ruimte
  • Eenheid creëren tussen deuren
  • Naast elkaar of in verschillende gevels

Garage loopdeur prijzen

Wat kost een garage loopdeur? De garage loopdeur prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de materiaalkeuze, afmetingen en het type garagedeur waar je de loopdeur in plaatst. Ook de plek van de loopdeur is van invloed op de prijs.

Een loopdeur wordt vrijwel altijd gelijk met de (rest van de) garagedeur geplaatst. Hierdoor zitten de kosten van de loopdeur bij de garagedeur prijs inbegrepen. Ben je benieuwd naar de prijs van een garagedeur met loopdeur? Vraag dan gratis offertes aan via Slimster. Of bekijk de algemene garagedeur prijzen exclusief montage.

Prijzen garage loopdeur vergelijken

Wat is een garage loopdeur?

De garage is allang niet meer alleen een plek om de auto te parkeren, maar dient ook als fietsenstalling, berging, hobbyruimte en doorgang naar de woning. Gebruikers willen snel en eenvoudig de garagedeur openen en sluiten.

De loopdeur voor de garage biedt de oplossing: je kan een sectionaal- of kanteldeur helemaal openen of je maakt gebruik van een (geïntegreerde) loopdeur. Dit is vooral ideaal bij automatische garagedeuren.

Sectionaaldeur met loopdeur

Een sectionaaldeur kan altijd worden uitgevoerd met een loopdeur. Zo heb je het gemak van een elektrische garagedeur, maar kan je ook eenvoudig de garage in- en uitlopen. Maar ook een sectionale garagedeur die je handmatig opent is uitvoerbaar met een loopdeur.

Kanteldeur met loopdeur

Een kanteldeur is een voordelige garagedeur, maar gaat alleen in zijn geheel open. Plaats een kanteldeur met loopdeur of een loopdeur in de kanteldeur om de toegang tot de garage te vereenvoudigen.

Isolatie garage loopdeuren Grenst jouw garage aan je woning of vind je isolatie sowieso belangrijk? Dan is een loopdeur helemaal ideaal. Open je de garagedeur in zijn geheel, dan zal er veel warmte ontsnappen. Daar heb je met een loopdeur veel minder last van.

Materiaal voor loopdeuren

Wanneer je een garagedeur laat plaatsen heb je de keuze uit verschillende materialen. Ga je voor het karakteristieke hout of het onderhoudsvrije kunststof? Ook aluminium loopdeuren vergen weinig onderhoud. Wil je een stalen garagedeur? Dan kan je ook een loopdeur integreren.

Garage met loopdeur laten installeren

Wil je een garage met loopdeur kopen en laten plaatsen? Laat je adviseren over de mogelijkheden door gratis garagedeur-offertes aan te vragen via Slimster. Kom in contact met regionale bedrijven, ontdek de mogelijkheden en prijzen, en beslis zelf wie het beste bij je past. Zo bespaar je tot wel 45%.

Vrijblijvend garagedeur-offertes vergelijken
Eurokozijn
Belisol & Renovar Kozijnen
Multi Kozijn
Bogers kozijnen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal