• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 75.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Kanteldeur voor garage

Ben je op zoek naar een eenvoudige, maar goede garagedeur? Een kanteldeur voor je garage is volledig op maat samen te stellen, maar nog steeds een voordelige optie.

Voordelen kanteldeur

  • Populair
  • In iedere stijl en design te maken
  • Voordelige garagedeur
  • Te plaatsen met loopdeur

Nadelen kanteldeur

  • Kantelt gedeeltelijk buiten de gevel

Wat kost een kanteldeur voor een garage?

De prijs van een kanteldeur voor je garage is afhankelijk van verschillende factoren. De afmetingen en extra opties spelen een rol, maar ook de montage is van invloed op de prijs.

Ben je benieuwd naar de kanteldeur prijzen? In onderstaande tabel vind je de kanteldeur kosten exclusief montage. Of bekijk hier de verschillende garagedeur prijzen. Voor de prijzen inclusief plaatsing vraag je gratis offertes aan via Slimster.

Soort deur Handmatig Elektrisch
Kanteldeur voor garage € 500,- € 750,-

* Vanaf-prijs kanteldeur, incl. btw. Excl. montage.

Prijs garage kanteldeur vergelijken

Wat is een garage kanteldeur?

Een kanteldeur is één van de meest eenvoudige manieren om een garage af te sluiten en te openen. Het deurblad bestaat uit één paneel, dat in zijn geheel kantelt bij het openen. Het paneel kantelt gedeeltelijk buiten de gevel, waardoor je er ruimte voor moet vrijhouden op je oprit.

Kanteldeur isoleren De mate van isolatie van garages kan flink variëren en de isolatie van de deur speelt een grote rol. Is isolatie geen belangrijk punt voor jouw garage? Dan is een enkelwandige garagedeur een prima optie. Voor wat extra isolatie kan je gaan voor dubbelwandig geïsoleerde kanteldeuren. Deze deuren zijn perfect voor garages aan de woning.

Kanteldeur afwerking

Kanteldeuren zijn te plaatsen in verschillende materialen. Zo heb je de keuze uit:

Ook is het mogelijk om verschillende materialen te combineren. Veel garagedeuren hebben een stalen opbouw, maar een kunststof of aluminium afwerking.

Kanteldeur garage met loopdeur

Plaats je een kanteldeur, dan moet je altijd de hele deur openen om iets uit de garage te pakken. Gelukkig is het mogelijk om een loopdeur in de garagedeur te plaatsen. Zo hoef je niet de hele kanteldeur te openen als je even snel in de garage moet zijn.

Beveiliging van de kanteldeur

De specialisten in het Slimster-netwerk denken met je mee bij het plaatsen van de garagedeur. Is veiligheid belangrijk voor je? Dankzij speciale trekveren slaat de garagedeur niet zomaar terug. Daarnaast zijn de garagedeuren te plaatsen met een stil loopwerksysteem en veersysteem, waardoor de kanteldeur zonder kracht (en lawaai) te openen is.

Aandrijving van de garagedeur

Je kan ervoor kiezen om de kanteldeur voor je garage handmatig te openen. Dit kan echter wat moeite kosten. Het is ook mogelijk om een elektrische kanteldeur te laten plaatsen en deze met een afstandsbediening of sensor te laten openen.

Genieten van je kanteldeur op maat

Je kan de kanteldeur voor de garage volledig op maat samenstellen. Laat je adviseren over de mogelijkheden door één van de specialisten in het Slimster-netwerk. Je vraagt eenvoudig gratis offertes aan en kiest zelf met welke vakman je in zee gaat. Dit bedrijf kan je oude garagedeur vervangen door een nieuwe kanteldeur.

Vrijblijvend garagedeur-offertes aanvragen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal