• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Traditionele dakkapel

  Traditionele dakkapel plaatsen

  Dakkapel offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Wat is een traditionele dakkapel? Je kunt een dakkapel plaatsen op 2 manieren: prefab of traditioneel. Een traditionele dakkapel wordt ter plekke (op het dak) gebouwd. De plaatsing van een traditionele dakkapel duurt iets langer dan een prefab dakkapel, maar de dakkapel kan wel helemaal op maat worden gemaakt. Een traditionele dakkapel bestaat uit een houten frame, maar kan vervolgens worden afgewerkt met andere materialen.

  Voordelen traditionele dakkapel

  • Op ieder dak te plaatsen
  • Exact op maat te maken
  • Uitstekende kwaliteit dakkapel
  • Eigen wensen toe te passen

  Nadelen traditionele dakkapel

  • Plaatsing kost meer tijd dan prefab

  Wat kost een maatwerk dakkapel?

  Materiaal
  Prijs*
  Offerte
  Houten maatwerk dakkapel Vanaf € 4.000
  Kunststof maatwerk dakkapel Vanaf € 4.200 Gratis offertes
  Polyester maatwerk dakkapel x
  Zinken maatwerk dakkapel Vanaf € 5.000 Gratis offertes

  De prijzen van een traditionele dakkapel kunnen variëren. Deze dakkapel wordt op het dak opgebouwd en de prijs bestaat hierdoor voor een belangrijk deel uit de arbeidskosten. Maar ook de maten en het materiaal zijn van invloed op de prijs. Ben je benieuwd naar de prijzen van een dakkapel? We kunnen een indicatie geven van de dakkapel kosten. Liever de exacte prijs weten?

  Maatwerk dakkapel plaatsen?
  dakkapel op maat gemaakt
  Voorbeelden bekijken?

  Prijsopbouw dakkapel

  Materiaal bij traditionele dakkapel

  Een traditionele dakkapel wordt op het dak opgebouwd. Eerst wordt het houten frame (houtskeletbouw) gemaakt en vervolgens kan de dakkapel worden bekleed. De dakkapel bekleding kan van verschillende materialen zijn:

  Mogelijkheden bij maatwerk dakkapel

  De opties zijn eindeloos bij een maatwerk dakkapel. Ga je voor een dakkapel met plat dak of wil je liever een dakkapel met schuin dak? Je kan ook een dakkapel met balkon laten plaatsen of een hoekdakkapel laten bouwen. Wil je extra opties toevoegen, zoals zonwering of zonnepanelen?

  Vergunning nodig?

  Soms heb je een bouwvergunning nodig om een dakkapel te plaatsen. Ontdek de opties voor een dakkapel met of zonder vergunning.

  Vergunning nodig?

  Plaatsing traditionele dakkapel

  Wil je een dakkapel op de traditionele manier? Dan wordt de dakkapel op jouw dak gebouwd. Dit kan enige tijd in beslag nemen (afhankelijk van je wensen), maar je kan de dakkapel van tevoren wel helemaal naar je eigen smaak samenstellen. De afmetingen van de dakkapel worden ook tot op de millimeter nauwkeurig opgemeten. Hierdoor past een traditionele dakkapel op ieder soort dak.

  Liever je dakkapel binnen 1 dag geplaatst en geen hele specifieke wensen? Ga dan voor een prefab dakkapel.

  Genieten van je nieuwe traditionele dakkapel

  Ben je op zoek naar een specialist die jouw dakkapel op maat kan maken? Via Slimster kunnen experts je voorzien van advies over de mogelijkheden en prijs van een maatwerk dakkapel. Je bepaalt uiteindelijk zelf met welke specialist je in zee gaat.

  492 dakkapel bedrijven vergelijken

  WBB dakkapellen
  Bogers & De Ruiter Dakkapellen
  Scheer Dakkapellen
  Dakkapel.nl
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal