Electrolux stoomwasmachine kopen

Electrolux stoomwasmachines

Electrolux is een geschikt merk voor als je aan het zoeken bent naar een handige stoomwasmachine. De modellen van dit bedrijf zijn allen op een energiezuinige wijze geproduceerd en geven je bovendien energiezuinige resultaten. Een keuze voor Electrolux is een keuze voor een apparaat dat maar liefst energielabel A of B heeft. Dit zijn een van de meest energiezuinige categorieën binnen de energielabels.

De koolborstelloze modellen van Electrolux zijn daarnaast voorzien van de meest geavanceerde technieken. Zo maken ze gebruik van Fuzzy Intelligence, Uitgestelde Start en Resttijdindicatie. Via Slimster kun je alle Electrolux stoomwasmachines vergelijken en vind je snel de beste online aanbieding!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Electrolux stoomwasmachines vergelijken

Via Slimster kun je de verschillende Electrolux wasmachines eenvoudig met elkaar vergelijken. Op deze pagina zie je het keuzemenu, waar je zelf kunt aangeven waarop je wil zoeken. Zo kun je gaan voor apparaten met bepaalde functies (zoals Resttijdindicatie en Fuzzy Intelligence). Ook kun je jouw prijsklasse opgeven. Wil je bijvoorbeeld enkel apparaten zoeken met een maximale prijsklasse van 800 euro, dan kun je dit opgeven.

De apparaten die voldoen aan jouw zoekprofiel komen op deze pagina in beeld te staan. Je kunt per keer maximaal vier modellen aan een gedetailleerde vergelijking laten ondergaan, door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Wil jij een wasautomaat online kopen? Dat kan! Kies een webshop uit en ontvang de wasmachine morgen nog in huis!

Beste stoomwasmachine? Bekijk de test van Slimster!
Beste stoomwasmachines

Stoomwasmachine Electrolux

Electrolux is een merk met veel verschillende stoomwasmachines, waardoor jij de keuze hebt uit goede modellen in verschillende prijsklassen. Het zijn koolborstelloze modellen met een toerental van 1400 of 1600. Bovendien kun je dit toerental ook zelf instellen, zodat je jouw vieze was op een product-eigen wijze kunt schoonmaken. De duurdere modellen van Electrolux zijn muisstil en de iets goedkopere modellen zijn te categoriseren als ‘stil tot normaal’.

Het betekent dat je met Electrolux dus nooit zult kiezen voor luide, lawaaierige machines. De apparaten zijn geschikt voor het hele gezin, aangezien ze voorzien van een vulruimte van 7 tot 10 kg. Bij Electrolux heb je de keus uit voorladers, bovenladers en was-droogcombinaties.

electrolux stoomwasmachine

Voordelen Electrolux wasmachines met stoom

Wie kiest voor Electrolux stoomwasmachines, gaat daarnaast voor energiezuinige modellen. Hierdoor bespaar je tijdens iedere wasbeurt op stroom- en waterkosten. Ook zijn de stoomwasmachines van dit merk uiterst gebruiksvriendelijk. Je geniet namelijk mee van handige functies als Uitgestelde Start, Resttijdindicatie, een instelbaar toerental en Fuzzy Intelligence. Deze laatste functie zorgt ervoor dat de wasmachine zelf kan herkennen hoeveel was er in de trommel zit, waarna deze het programma hierop aan kan passen.

  • Gezinsmachines
  • Uiterst energiezuinig
  • Fuzzy Intelligence
  • Uitgestelde Start
  • Resttijdindicatie
slimster
Wij helpen jou graag bij het vinden van de beste aanbieding. Check de prijstabel en je ziet meteen welke webwinkel de laagste prijs heeft voor jouw nieuwe Electrolux stoomwasmachine!