Wasmachine met schoenen programma kopen

Sommige soorten schoenen kunnen standaard in een wasmachine geplaatst worden. Je kunt voor de zekerheid een kussensloop of handdoek om de schoenen doen, zodat ze zoveel mogelijk worden beschermd. Toch gaat het vaak mis, doordat de wasmachine niet is ontworpen op dergelijke materialen. Sneakers worden te heet gewassen, waardoor ze krimpen , of laarsjes raken beschadigd in de trommel doordat de zool loslaat.

Merken als Indesit, Bosch en Miele hebben daarom wasmachines in het assortiment met speciale schoeisel wasprogramma's. Vergelijk alle wasmachines met schoenen programma via Slimster en ontdek de beste aanbiedingen!

2 resultaten
Miele WCR890 WPS PWash2.0
Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Miele WCR890 WPS PWash2.0
Geen reviews
€ 2549,-
2 prijzen
Voorbelading
9 kg
Miele WWR 760 WPS
Voorbelading , 9 kg , Onbekend
Miele WWR 760 WPS
9,0
1 review
€ 1799,-
2 prijzen
Voorbelading
9 kg

Wasmachines met schoenen programma vergelijken

Zoek je een wasautomaat met een speciaal schoenen programma? Kijk dan eens naar de geschikte modellen op deze pagina. Deze kun je vergelijken of verder verfijnen door het filter links op de pagina te gebruiken. Zo kun je wasmachines vergelijken op kenmerken die voor jou van belang zijn. Vergelijk bijvoorbeeld op kleur, energieklasse en specifieke functies. Wij werken samen met verschillende (online-)winkels, zodat je meteen de goedkoopste prijs in het prijsoverzicht zult vinden. Vergelijk alle prijzen kieskeurig en vind beslist de beste online aanbieding!

Nieuwe wasmachine kopen? Bekijk Beste Getest!
Beste wasmachines

Wassen met lage temperatuur en hoge snelheid

De speciale schoenen wasprogramma's wassen op een lage temperatuur met een hoge snelheid. Zo worden de schoenen als het ware tegen de trommelwand aangedrukt en blijven ze keurig op de plek. De kans op beschadigingen is op deze manier vrijwel nihil. Het verschilt per wasautomaat welke soort schoenen je kunt plaatsen.

Sportschoenen zijn in de meeste bovengenoemde wasmachines uitstekend te plaatsen. Ook sneakers zijn mogelijk bij enkele modellen, alhoewel dit afhangt van de stof. Let op dat je de veters uit de schoenen haalt voor het wassen, zodat deze niet klem in de trommel komen te zitten.

Niet veel merken produceren wasmachines met een schoenen programma. Via Slimster kun je altijd het actuele aanbod vergelijken. Zo zie je direct welke voorlader wasmachines en was-droogcombinaties dit wasprogramma hebben.

Lees hier meer over welke schoenen in de wasmachine kunnen.

Wasmachine met (sport)schoenen programma kopen?

Wasmachines met schoenen programma

Heb jij veel verschillende sportschoenen thuis liggen die wel een wasbeurt kunnen gebruiken? Dan is een wasmachine met schoenen programma een geschikte optie. Het schoenen wasprogramma krijgt jouw vuile en stinkende schoenen weer perfect schoon, zonder deze te beschadigen. Heb jij een mooie aanbieding gevonden? Koop jouw nieuwe wasmachine dan eenvoudig via Slimster!