Wasmachine met beddengoed programma kopen

Wasmachines met beddengoed programma

Voor het wassen van grote materialen als beddengoed gingen we vroeger naar de wasserette of de stomerij. Daar vonden we grote wasmachines die beddengoed, maar ook dekbedden, dekens en kussens perfect schoon kregen. Dat dit vaak een tijdrovende klus was is ook veel producenten van wasmachines opgevallen. Daardoor zijn er nu wasautomaten met speciale beddengoed programma's op de markt, die zelfs delicate stoffen als satijn kunnen reinigen.

Vaak zijn deze modellen voorzien van een extra grote vulopening, zodat je het beddengoed gemakkelijk in de wasmachine kunt plaatsen. Vergelijk alle wasmachines met beddengoed programma via Slimster en vind de beste deal!

21 resultaten

Samsung WW80T854ABT

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse A
Samsung WW80T854ABT
€ 744,-
Voorbelading
8 kg

Samsung WF18T8000GW

Voorbelading , 18 kg , Energieklasse C
Samsung WF18T8000GW
€ 935,-
Voorbelading
18 kg

Samsung WW90T634DHH

Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Samsung WW90T634DHH
€ 869,-
Voorbelading
9 kg

Samsung WW70T554DAX

Voorbelading , 7 kg , Energieklasse B
Samsung WW70T554DAX
€ 815,-
Voorbelading
7 kg

Wasmachines met beddengoed programma vergelijken

Wil je ook zelf je dekbedden reinigen en tijd en geld besparen om niet meer naar de wasserette of de stomerij te moeten? De onderstaande wasautomaten beschikken allemaal over een beddengoed wasprogramma. Bij Slimster vergelijken we de prijzen van diverse winkels. Vergelijk de onderstaande wasmachines en je vindt meteen de laagste prijs in het prijsoverzicht. Door alle webshops kieskeurig te vergelijken vind jij beslist de beste online aanbieding!

Beste stoomwasmachine? Bekijk de test van Slimster!
Beste stoomwasmachines

Dekbed stomen en anti-allergie wasprogramma's

De wasmachines met beddengoed wasprogramma's hebben ook vaak andere handige eigenschappen. Sommige van de onderstaande modellen beschikken over een stoomfunctie, zodat je ook het bezoekje aan de stomerij kunt overslaan en dekbedden en kussens zelf kunt reinigen. De beddengoed wasprogramma's op de bovenstaande modellen wassen het beddengoed met de grootst mogelijke zorg.

De temperatuur is nooit te hoog. Hierdoor gaan dekbedovertrekken en dekens niet krimpen en blijft de kleur behouden. Sommige modellen hebben ook anti-allergie wasprogramma's, zodat huisstofmijt in het beddengoed voor 99.9% wordt verwijderd.