Wasmachine met baby programma kopen

Wasmachines met baby programma

Een babyhuidje is van nature dunner dan bij veel volwassenen. Hierdoor zal het babyhuidje minder goed vocht vasthouden, waardoor deze vaak droog aanvoelt. Ook hebben veel baby's allergische reacties. We hebben natuurlijk allemaal het beste met onze kinderen voor. Daarom zijn er wasautomaten met speciale babykleding programma's. Deze wasprogramma's bieden vaak de mogelijkheid voor een extra spoelbeurt. Zeepresten worden hierdoor optimaal verwijderd. Vergelijk via Slimster alle wasmachines met baby programma en vind de beste online aanbieding!

23 resultaten

Haier HW70-B14636N

Voorbelading , 7 kg , Energieklasse A
Haier HW70-B14636N
€ 519,-
Voorbelading
7 kg

Samsung WW80T854ABT

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse A
Samsung WW80T854ABT
€ 919,-
Voorbelading
8 kg

Samsung WW80T654ALX

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse B
Samsung WW80T654ALX voorkant
€ 679,-
Voorbelading
8 kg

Samsung WW90T554ATT

Voorbelading , 9 kg , Onbekend
Samsung WW90T554ATT
€ 679,-
Voorbelading
9 kg

Samsung WW70T554DAX

Voorbelading , 7 kg , Energieklasse B
Samsung WW70T554DAX
€ 750,-
Voorbelading
7 kg

Wasmachines met babykleding programma vergelijken

Op deze pagina vind je alle modellen met een babykleding programma aan boord. Via het filter op deze pagina kun je ook andere voorkeuren aangeven. De wasmachines kun je verder kieskeurig vergelijken door ze te selecteren. Vergelijk bijvoorbeeld op prijs, maximale vulcapaciteit of aantal toeren. In het prijsoverzicht vind je meteen de laagste prijs. Via Slimster hoef je nooit teveel te betalen voor een nieuwe wasmachine met babykleding programma.

Beste wasmachine kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Schone baby kleren zonder irritatie

Bij veel moderne wasmachines vind je standaard een babykleding programma aan boord. De babykleertjes worden met extra zorg gewassen om de gevoelige huid van de baby zoveel mogelijk te beschermen. Merken als Beko, LG en Samsung hebben diverse wasautomaten met babykleding wasprogramma's. Zo worden de rompertjes optimaal gewassen, zonder dat dit irritatie op de babyhuid zal geven.

Ook andere merken volgen het voorbeeld. Bijna elk A-merk heeft tegenwoordig 1 of meerdere modellen met een baby kleren wasprogramma. Bovendien beschikken zowel voorladers als bovenladers over een dergelijk programma.

12% van de baby's heeft allergische reacties

Uit onderzoek is gebleken dat 12% van de baby's in meer of mindere mate allergisch is voor bepaalde stoffen. Daarom bieden veel wasmachines met een babykleding programma ook de mogelijkheid tot een anti-allergie wasprogramma. Hierbij wordt meer water gebruikt, is de verwarmingstijd langer en wordt er meerdere keren gespoeld.

Als de wasmachine voor 99.9% aan allergische stoffen als huisstofmijt, dierenharen en stuifmeel zal verwijderen dan kan deze beschikken over een ECARF certificaat van het European Centre for Allergy Research Foundation. Als een wasautomaat over dit keurmerk beschikt weet je zeker dat baby kleren optimaal gewassen worden.