Wasmachine met halve belading kopen

Wasmachines met halve belading

Zoek jij naar een wasmachine met een programma voor Halve Belading? Slimster heeft een grote selectie wasmachines in het assortiment die voorzien zijn van deze handige functie. Dankzij Halve Belading kun je perfect een halve was draaien, terwijl je niet te veel energie verbruikt. Veel modellen in ons assortiment maken gebruik van deze handige functie. Wij hebben bijvoorbeeld wasmachines van de merken Whirlpool, Zanussi en Indesit. Vergelijk wasmachines met halve belading via Slimster om het perfecte apparaat te vinden voor jouw situatie!

15 resultaten

AEG L6TBN62K

Bovenbelading , 6 kg , Energieklasse D
AEG L6TBN62K
€ 599,-
Bovenbelading
6 kg

Miele WSF664 WCS

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse A
Miele WSF664 WCS
€ 1179,-
Voorbelading
8 kg

Miele WWG760 WPS

Voorbelading , 9 kg , Onbekend
Miele WWG760 WPS
€ 1499,-
Voorbelading
9 kg

Salora WMH7140

Voorbelading , 7 kg , Energieklasse D
Salora WMH7140
€ 359,-
Voorbelading
7 kg

Bosch WAN28205NL

Voorbelading , 8 kg , Energieklasse C
Bosch WAN28205NL
€ 549,-
Voorbelading
8 kg

AEG L7ECO

Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
AEG L7ECO
€ 789,-
Voorbelading
9 kg

AEG L6TBN62G

Bovenbelading , 6 kg , Energieklasse D
AEG L6TBN62G
€ 689,-
Bovenbelading
6 kg

Haier HW90-B14636N

Voorbelading , 9 kg , Energieklasse A
Haier HW90-B14636N
€ 549,-
Voorbelading
9 kg

Bosch WAXH2M70NL

Voorbelading , 9 kg , Energieklasse C
Bosch WAXH2M70NL
€ 711,-
Voorbelading
9 kg

Wasmachines met halve belading vergelijken

Wanneer je verschillende wasmachines met elkaar wil vergelijken, kun je dat doen via Slimster. maak gebruik van ons filtermenu om jouw zoekopties aan te scherpen en vergelijk de verschillende modellen. Zie je een interessant aanbod van een webshop, dan kun je de wasmachine direct online kopen via Slimster.nl. Wij maken het voor jou mogelijk om gemakkelijk wasmachines online te bestellen! Door in te gaan op de scherpste aanbiedingen van onze aangesloten webshops profiteer jij van maximaal voordeel!

Beste stoomwasmachine? Bekijk de test van Slimster!
Beste stoomwasmachines

Halve belading functie

Halve Belading is een programma dat speciaal bedoeld is om te besparen op energiekosten. Wanneer je een halve wasmand vol hebt, maar je toch graag deze kleren schoon wilt hebben, kun je kiezen voor dit wasprogramma. Sommige wasmachines hebben een speciale knop voor Halve Belading en andere modellen hebben deze functie al automatisch ingebouwd zitten.

Deze laatste categorie wasautomaten kan dus al automatisch herkennen hoeveel wasgoed er in de trommel zit. Dit noemen we ook wel een beladingssensor (Fuzzy-logic). Het water en elektriciteitsgebruik wordt hierop aangepast, zodat je nooit onnodig veel verbruikt. Halve belading komt voor op redelijk veel wasautomaten. Je hebt daarom de keus uit voorladers, bovenladers en was-droogcombinaties van alle bekende merken.

  • Handig voor een halve was
  • Nooit teveel water en elektriciteit verbruiken
  • Goed voor het milieu

Wasmachine met halve belading kopen?

Wil jij een nieuwe wasmachine met halve belading kopen? Dit kan eenvoudig via Slimster door kieskeurig wasmachines te vergelijken. Kijk niet alleen naar de wasprogramma's, maar check ook even het energielabel en andere wasmachine functies. Ideale wasmachine gevonden? Selecteer de webshop met de laagste prijs en bestel online!

  1. Vergelijk wasautomaten met Halve Belading
  2. Selecteer webshop met beste aanbieding
  3. Koop online en jouw nieuwe wasmachine wordt thuis bezorgd