• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Vochtbestrijding subsidie

  Vochtbestrijding subsidie

  Gratis offertes aanvragen
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Op dit moment is er geen subsidie voor het bestrijden van vocht. Dat wil zeggen dat er geen specifieke vochtbestrijding subsidies zijn. Wel is er een isolatie subsidie, waardoor je soms via een indirecte weg toch korting op vochtbestrijding kunt ontvangen.

  Is er een subsidie vochtbestrijding?

  • Nee, die is er op dit moment niet

  Je kunt wel soms via een omweg korting op vochtbestrijding ontvangen: via een isolatie subsidie aanvraag.

  Wat houdt deze subsidie voor isolatie in?

  Je kunt tot 31 december 2020 een subsidie voor het isoleren van je woning krijgen. Je krijgt dan subsidie voor 2 isolatiewerkzaamheden. Vocht in huis kun je in sommige gevallen aanpakken met goede isolatie, bijvoorbeeld het isoleren van je kruipruimte of bodem. Wil je weten of dit bij jou het geval is? Laat dan een vochtspecialist jouw vochtproblemen beoordelen.

  Indirecte subsidie vochtbestrijding

  Slim besparen op vochtbestrijding

  Wil je toch slim besparen op vochtbestrijding? Vergelijk dan meerdere vochtbestrijders bij jou in de buurt op hun vraagprijzen. Vraag daarvoor gratis en vrijblijvend maximaal 4 vochtbestrijding offertes bij ons aan. Vergelijk ze met elkaar en kies de goedkoopste vakman en ga voordelig vocht bestrijden.

  Direct vochtbestrijders vergelijken

  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal