• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 128.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Veranda op dakterras

Veranda op dakterras

Woon je in een apartement of woning met dakterras? Of heb je een plat dak en wil je deze als dakterras gaan inrichten? Laat dan ook een veranda op het dakterras plaatsen, zodat je het hele jaar door buiten kunt zitten.

veranda op dakterras

Wat kost een veranda op dakterras?

De prijzen van een veranda op een dakterras worden bepaald door verschillende factoren, zoals het materiaal, de afmetingen, afwerking en montage. Is het dakterras sterk genoeg om het gewicht van de veranda te dragen? Al deze factoren zijn van invloed op de kosten. Bekijk de algemene veranda prijzen voor een indicatie van de kosten. Liever de exacte prijs weten?

Veranda op dakterras plaatsen?

Mogelijkheden met veranda op dak

In principe heeft een veranda op een dak dezelfde mogelijkheden als een andere veranda. Zo heb je verschillende materiaalkeuzes:

Daarnaast bepaal je zelf hoe de veranda eruit komt te zien. Ga je voor een standaard veranda, veranda met zijwanden of een volledig dichte veranda? De veranda op het dakterras kan je daarnaast voorzien van extra opties, zoals zonwering of een schuifdak.

veranda op dakterras prijzen

Veranda op dakterras laten plaatsen?

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare vakman die een veranda op jouw dakterras kan plaatsen? Vraag gratis offertes aan bij Slimster en kom in contact met maximaal 5 vakmannen die in jouw regio werken. Door deze vakmannen te vergelijken op basis van prijs en kwaliteit, vind je eenvoudig de beste deal.

Direct 118 veranda specialisten vergelijken

Verandalux Transparant Overkappingen
Snijkers Montage Overkapping
Zolderverbouw Larenstein BCK Kozijnen
KBKB Services Overkappingen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal