Veranda bouwen op dakterras
Vergelijk beste terrasoverkapping deals
  • Gratis & vrijblijvend

Veranda bouwen op dakterras

Woon je in een appartement of huis met een dakterras? Of heb je een plat dak en wil je deze gaan inrichten als dakterras? Laat dan een veranda bouwen op je dakterras, zo kan je het hele jaar buiten zitten.

Soort veranda (8m2)
Prijs*
Offerte
Houten veranda € 1.500 - 8.000 Gratis offertes
Aluminium veranda € 2.500 - 9.000 Gratis offertes
Stalen veranda € 3.500 - 10.000 Gratis offertes

* Vanaf-prijs veranda, incl. materiaal, montage en btw.

De prijzen van een veranda op een dakterras worden bepaald door diverse factoren, zoals het materiaal, de afmetingen, afwerking en montage. Is het dakterras sterk genoeg om het gewicht van de veranda te dragen, of moet er wat aan de constructie worden aangepast? Benieuwd naar de exacte veranda prijs voor jouw dakterras?

Veranda op dakterras plaatsen?
Vind beste deal
veranda op dakterras prijzen
Meer inspiratie opdoen?
Veranda voorbeelden

Materialen voor veranda op dakterras

Een veranda op een plat dak heeft dezelfde mogelijkheden als een andere veranda. Zo heb je de keuze uit diverse materialen:

Je kunt zelf bepalen hoe jouw veranda eruit komt te zien. Ga je voor een standaard veranda, veranda met zijwanden of een volledig dichte veranda? Je veranda op het dak kan je voorzien van vele extra opties, zoals zonwering of een schuifdak. Zo stel je jouw veranda helemaal op maat samen.

Wil je niet alleen een veranda plaatsen, maar ook de rest van het dakterras inrichten? Ontdek dan alles over de daktuin.

Kan je zomaar een veranda op je platte dak bouwen? Ja, maar je hebt wel een vergunning nodig. Een ervaren specialist neemt alles rondom de vergunningaanvraag graag uit handen, zodat je hier geen tijd of energie in hoeft te steken.

calculator
Bespaar slim op de voorrijkosten
Bij Slimster kom je alleen in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Zo houd je de voorrijkosten van de vakman eenvoudig in de hand.

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare vakman die een veranda op jouw dakterras kan plaatsen? Vraag gratis veranda offertes aan bij Slimster en kom in contact met vakmannen die in jouw regio werken. Door deze vakmannen te vergelijken op basis van prijs en kwaliteit, vind je eenvoudig de beste deal.

Direct 118 veranda specialisten vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal