• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 128.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Moderne veranda

Moderne veranda

Wil je een veranda aan huis laten plaatsen en houd je wel van een strakke uitstraling? Laat dan een moderne veranda bouwen en creëer de gewenste stijl in je tuin.

Wat kost een moderne veranda?

De moderne veranda prijzen variëren afhankelijk van het materiaal, de montage, de afwerking en de afmetingen. Ontdek de algemene veranda prijzen voor een indicatie van de kosten. Wil je toch liever de exacte prijs weten van jouw moderne veranda?

Moderne veranda bouwen?

Mogelijkheden met veranda modern

Ga je voor een moderne veranda? Je hebt dan diverse opties om de veranda volgens jouw wensen te maken. Zo bepaal je zelf het materiaal, maar je hebt ook nog andere opties bij een veranda aan huis. Ga je bijvoorbeeld voor een standaard veranda zonder wanden? Of wil je juist een dichte veranda laten plaatsen met een moderne uitstraling?

Materiaal moderne veranda

De aluminium veranda is erg populair voor een moderne stijl. Dit materiaal oogt strak en modern, terwijl het ook nog eens onderhoudsvrij en sterk is.

Dak van moderne veranda

Een moderne veranda heeft vaak een dak van glas of polycarbonaat. Waar een glazen dak het meeste licht doorlaat, is polycarbonaat wel 250 maal sterker dan glas.

Eenvoudig te onderhouden Een moderne veranda van aluminium is eenvoudig te onderhouden: een periodieke schoonmaakbeurt is voldoende om lang van de veranda te genieten.

Veranda modern laten plaatsen aan woning?

Wil je een moderne en strakke veranda aan je woning en het hele jaar door genieten onder je overdekte terras? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met maximaal 5 vakmannen die in jouw regio actief zijn. Door deze vakmannen te vergelijken, vind je eenvoudig de beste deal.

Direct 118 veranda specialisten vergelijken

Verandalux Transparant Overkappingen
Snijkers Montage Overkapping
Zolderverbouw Larenstein BCK Kozijnen
KBKB Services Overkappingen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal