• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Moderne veranda

  Moderne veranda: inspiratie opdoen

  Vind beste deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Wil je een veranda aan huis laten plaatsen en houd je wel van een strakke uitstraling? Laat dan een moderne veranda bouwen en creëer de gewenste stijl in je tuin.

  Inspiratie opdoen?

  Wat kost een moderne veranda?

  Soort veranda (8m2)
  Prijs*
  Offerte
  Houten veranda € 1.500 - 8.000
  Aluminium veranda € 2.500 - 9.000 Gratis offertes
  Stalen veranda € 3.500 - 10.000 Gratis offertes

  De moderne veranda prijzen variëren afhankelijk van het materiaal, de montage, de afwerking en de afmetingen. Ontdek de algemene veranda prijzen voor een indicatie van de kosten. Wil je toch liever de exacte prijs weten van jouw moderne veranda?

  Moderne veranda bouwen?

  veranda modern

  Materialen voor moderne veranda

  • Aluminium veranda meest populair
  • Stalen veranda ook een optie

  Beide materialen zijn strak en modern, maar ook onderhoudsvrij en sterk.

  Mogelijkheden met veranda modern

  Ga je voor een moderne veranda? Je hebt dan diverse opties om de veranda volgens jouw wensen te maken. Zo bepaal je zelf het materiaal, maar je hebt ook nog andere opties bij een veranda aan huis. Ga je bijvoorbeeld voor een standaard veranda zonder wanden? Of wil je juist een dichte veranda laten plaatsen met een moderne uitstraling?

  Dak van moderne veranda

  Een moderne veranda heeft vaak een dak van glas of polycarbonaat. Waar een glazen dak het meeste licht doorlaat, is polycarbonaat wel 250 maal sterker dan glas.

  Eenvoudig te onderhouden Een moderne veranda van aluminium is eenvoudig te onderhouden: een periodieke schoonmaakbeurt is voldoende om lang van de veranda te genieten.

  Beste deal vinden voor moderne veranda

  Wil je een moderne en strakke veranda aan je woning en het hele jaar door genieten onder je overdekte terras? Vraag gratis en vrijblijvend veranda offertes aan en kom in contact met maximaal 4 vakmannen die in jouw regio actief zijn. Door deze vakmannen te vergelijken, vind je eenvoudig de beste deal.

  Direct 118 veranda specialisten vergelijken

  Verandalux Transparant Overkappingen
  Snijkers Montage Overkapping
  Quality Veranda Montage
  Jansen Belisol
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal