• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 128.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Dichte veranda

Dichte veranda

Wil jij een overdekt terras in je tuin? Ga dan voor een dichte veranda aan huis, om het hele jaar door droog en beschut te zitten. Zo kan je optimaal van je tuin genieten. Wat zijn de mogelijkheden met een gesloten veranda?

Wat kost een gesloten veranda?

De prijzen van een dichte veranda kunnen variëren, afhankelijk van de afmetingen, het materiaal, de afwerking en montage. Bekijk de algemene veranda prijzen voor een indicatie van de kosten. Liever de exacte prijs weten van een dichte veranda?

Dichte veranda plaatsen?

Mogelijkheden met dichte veranda

Je kunt veel kanten op met een gesloten veranda. Wil je de zijwanden bijvoorbeeld ook eenvoudig kunnen openen? Ga je voor een veranda met schuifdak, zodat je met mooi weer de boel kunt openen? Bij een dichte veranda wordt er vaak gekozen voor een schuifpui of harmonicadeur als toegang tot de veranda. Er zijn uiteraard ook andere mogelijkheden, zoals openslaande tuindeuren. WIl je de dichte veranda nog extra afwerken? Laat dan bijvoorbeeld ook zonwering plaatsen.

Materiaal voor dichte veranda

Dichte veranda aan huis bouwen door vakman

Zoek je een ervaren en betrouwbare vakman die jouw veranda aan huis kan maken? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij Slimster en kom in contact met maximaal 5 vakmannen die in jouw regio werkzaam zijn. Vergelijk deze vakmannen en beslis wie het beste bij jou en je opdracht past.

Direct 118 veranda specialisten vergelijken

Verandalux Transparant Overkappingen
Snijkers Montage Overkapping
Zolderverbouw Larenstein BCK Kozijnen
KBKB Services Overkappingen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal