Veranda aan huis: inspiratie opdoen
Vergelijk beste terrasoverkapping deals
  • Gratis & vrijblijvend

Veranda aan huis: inspiratie opdoen

Wil je een veranda aan huis laten plaatsen? Dankzij een veranda kan je het hele jaar door genieten van je tuin op je overdekte terras. Wat zijn de mogelijkheden met een veranda aan huis?

Stalen veranda

Stalen veranda

Veranda van hout

Veranda van hout

Aluminium veranda

Aluminium veranda

Soort veranda aan huis (van 8m2)
Prijs*
Houten veranda € 1.500 - 8.000
Aluminium veranda € 2.500 - 9.000
Stalen veranda € 3.500 - 10.000

*Vanaf-prijs veranda aan huis, incl. materiaal, montage en btw.

De veranda aan huis prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal, de afwerking en de montage. In de bovenstaande prijslijst vind je een schatting van de kosten. Liever de exacte prijs weten van een veranda aan huis?

Veranda aan huis prijzen?
Veranda offerte
veranda aan huis

Een veranda aan huis brengt verschillende mogelijkheden met zich mee. Zoals je hierboven ziet heb je de keuze uit verschillende materialen. Ga je voor hout, aluminium of staal? Dan heb je daarnaast de keuze uit de dakbedekking. Je kunt een glazen dak laten plaatsen, polycarbonaat gebruiken of voor andere dakbedekking kiezen. Een veranda met schuifdak behoort ook tot de mogelijkheden.

Ga je voor een nieuwe veranda aan huis? Vraag gratis en vrijblijvend veranda offertes aan bij Slimster en kom in contact met maximaal 4 vakmannen die in jouw regio actief zijn. Vergelijk deze vakmannen en beslis zelf wie de beste deal heeft.

Direct 118 veranda specialisten vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal