Laag btw-tarief stijgt in 2019: schilder & stucwerk

Laag btw-tarief stijgt in 2019: schilder & stucwerk
Henrieke Hahn
Henrieke Hahn
Product Specialist
1 minuten

Ga je binnenkort verhuizen of is het tijd om je woning op te knappen? In 2019 gaat het lage btw-tarief omhoog en dit merk je ook in de prijs van bepaalde verbouwingen, zoals schilderwerk of stucwerk.

Lage btw-tarief van 6% naar 9% in 2019

Is jouw woning ouder dan twee jaar? Dan kan je al jaren bij een aantal werkzaamheden profiteren van het lage btw-tarief. Het lage btw-tarief blijft ook in 2019 in stand, maar gaat wel omhoog van 6% naar 9%. Dit betekent dat de klussen aan jouw woning ineens een stukje duurder worden vanaf 1 januari 2019.

slimster
Wil je jouw nieuwbouwwoning of woning jonger dan 2 jaar laten stucen of schilderen? Dan geldt ook in 2019 het hoge btw-tarief van 21%.

Ontdek alles over verbouwingen met laag btw-tarief

Welke klus heeft laag btw-tarief?

Welke klus heeft laag btw-tarief?

Verbouwen kan een flinke investering zijn en iedere besparing is dan mooi meegenomen. Wist je dat je over bepaalde werkzaamheden niet het hoge, maar lage btw-tarief betaalt? Maar bij welke producten en klussen geldt dit lage tarief en kom jij hier ook voor in aanmerking?
Laag btw-tarief

Hoe kan ik nog gebruikmaken van het btw-tarief van 6%?

Laag btw-tarief stijgt in 2019: schilder & stucwerk

Wil je jouw woning laten schilderen of jouw muren laten stucen, maar geen 9% btw betalen? Helaas is dat vanaf 2019 niet meer mogelijk. Toch besparen op de kosten voor schilderwerk of stucwerk? Vergelijk dan verschillende specialisten voordat je met iemand in zee gaat. Zo kan je de prijzen vergelijken en zelf bepalen wie de beste deal heeft voor jou.

Vraag vrijblijvende stukadoor offertes aan

Van Hussel Schilderwerken Stucwerk
All in Stuc Hoenderdaal
Zeister Afbouw
Lionstuc
Gebr. De Haas Afbouw
EC Afbouw
Algra Afbouw
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal