Witte Amerikaanse koelkast kopen

Witte Amerikaanse koelkasten

Weinig koelkasten bieden zoveel ruimte als een Amerikaanse side-by-side koelkast. Side by side slaat in dit geval op de koelkast en vriezer die we samen in dit apparaat terugvinden. Voorzien van twee verschillende deuren vind je achter de linkerdeur de vriezer en achter de rechterdeur de koelkast. Een grote koelinhoud van meer dan 350 liter is vaak standaard bij een Amerikaanse koelkast, terwijl ook de vriezer voldoende ruimte biedt om diverse levensmiddelen in te vriezen. Waarom een aparte koelkast en vriezer aanschaffen als je ook een Amerikaanse koelkast kunt aanschaffen? Zoek jij een dubbeldeursmodel in de kleur wit? Op deze pagina hebben we alle witte Amerikaanse koelkasten voor jou op een rijtje geplaatst!

2 resultaten
Liebherr ECBN 6256 PremiumPlus BioFresh NoFrost
Amerikaanse koelkast (met Franse deur) , Inbouw , Energieklasse F
Liebherr ECBN 6256 PremiumPlus BioFresh NoFrost binnenkant
Geen reviews
€ 6299,-
4 prijzen
Amerikaanse koelkast (met Franse deur)
212.5 cm
Hitachi R-WB640VRU0X
Amerikaanse koelkast (met Franse deur) , Vrijstaand , Energieklasse F
Hitachi R-WB640VRU0X
Geen reviews
€ 3658,-
1 prijs
Amerikaanse koelkast (met Franse deur)
184 cm

Witte Amerikaanse koelkast kopen

Een Amerikaanse koelkast wordt het pronkstuk van jouw keuken. Deze 2-in-1 modellen hebben een zeer grote inhoud en vereisen dan ook iets meer ruimte dan een normale ijskast. Let daarom op de beschikbare ruimte als je een Amerikaanse koelkast wilt kopen. Verkrijgbaar in het middensegment en het hoge segment vind je op Slimster.nl altijd de goedkoopste winkel. Kijk snel in het prijsoverzicht om de actuele prijzen van diverse winkels te vinden. Zo vind je direct de laagste prijs voor een witte Amerikaanse koelkast.

Traditionele Amerikaanse koelkast in het wit

Een Amerikaanse koelkast is meestal voorzien van een strak design en heeft vele extra's aan boord als een ijsblokjesautomaat en/of een digitaal display. Hierdoor wordt de side-by-side koelkast een echte eyecatcher in de keuken. Deze koelkasten zijn verkrijgbaar in diverse designs en kleuren. Welke kleur past er in jouw keuken? Op deze pagina vind je Amerikaanse koelkasten in een witte kleur. Verschillende merken zijn in deze categorie vertegenwoordigd, waarbij Exquisit het grootste assortiment beschikbaar heeft in wit en gebroken wit. Links op de pagina vind je het filter. Geef hier al jouw voorkeuren op waar een witte Amerikaanse koelkast aan moet voldoen. De zoekresultaten geven we direct op deze pagina weer.

Kleuren side-by-side koelkasten

Is een wit-kleurige Amerikaanse koelkast toch niet helemaal jouw ding? Er zijn ook zat side-by-side modellen in een ander design, zoals RVS of zwart. Uiteraard helpen we je bij Slimster.nl ook bij het vinden van de beste koelkast in een andere kleur!

Ben jij op zoek naar de beste Amerikaanse koelkast?
Bekijk de beste koelkasten