ATAG Amerikaanse koelkast kopen

ATAG Amerikaanse koelkasten

Een Amerikaanse koelkast van ATAG vind je op deze pagina op Slimster.nl. ATAG is een Nederlands merk, afkomstig uit Duiven. Het brengt jou de beste huishoudelijke apparatuur. Zowel wanneer je zoekt naar kookapparatuur als naar geschikte koelkasten kan dit merk een goede aanrader voor jou zijn. De Amerikaanse koelkasten van ATAG zijn voorzien van inbouwmogelijkheden, zodat je jouw koelkast kunt uitbreiden van binnenuit. ATAG staat voor gemak in de keuken, dus geniet mee van het Oer-Nederlandse merk!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

ATAG Amerikaanse koelkasten vergelijken

Ben jij op zoek naar de perfecte side-by-side koelkast van ATAG? Je vindt alle dubbeldeursmodellen van dit merk op deze pagina. Wil je jouw zoekopdracht verscherpen? Doe dat dan door links in het filtermenu jouw voorkeuren op te geven. Denk hierbij aan de prijsklasse, de afmetingen en de energieklasse. Je kunt per keer maximaal vier modellen kieskeurig op gedetailleerd niveau vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Op Slimster.nl vind je het snel! Hier kun jij ook direct jouw Atag koelkast online kopen!

Voordelen side-by-side ATAG Koelkasten

De Amerikaanse koelkast wordt ook wel side-by-side- of dubbeldeurskoelkast genoemd, aangezien het koel- en vriesgedeelte naast elkaar staan. Aan de ene kant vind je het koel- en aan de andere kant het vriesgedeelte. ATAG koelkasten zijn in dit kader aan te raden, omdat de koelkasten jou veel ruimte geven voor het opslaan van alle producten, energiezuinig zijn (energieklasse A+) en voorzien zijn van handige functies als No Frost en Snelvries. Daarnaast zijn losse onderdelen van dit merk goed verkrijgbaar. Ontdek de voordelen van ATAG Amerikaanse koelkasten:

  • Veel ruimte
  • Energiezuinig
  • Handige functies
  • Losse onderdelen verkrijgbaar
  • Inbouwmogelijkheden

In het algemeen kan van side-by-side koelkasten bovendien gesteld worden dat het handig is dat je meerdere functies combineert in één apparaat. Je hoeft dan ook geen aparte koelkast en vriezer aan te schaffen.

Ben jij op zoek naar de beste Amerikaanse koelkast?
Bekijk de beste koelkasten