Whirlpool Amerikaanse koelkast kopen

Whirlpool Amerikaanse koelkasten

Op zoek naar een goede Amerikaanse koelkast van Whirlpool? Dit merk heeft een heleboel handige dubbeldeursmodellen in de collectie. Zij hebben vaak een zuinig energielabel, waarmee het zonder enige twijfel energiezuinige modellen zijn. Je ziet dit terug op jouw energierekening! Ze maken gebruik van de handige 6th Sense-technologie, die de temperatuur continu controleert. Hierdoor wordt jouw koelkast vijf keer sneller koel van binnen! Vergelijk alle Whirlpool Amerikaanse koelkasten en vind jouw koelkast voor de laagste prijs!

1 resultaat
Whirlpool WQ9 B2L
Amerikaanse koelkast (met Franse deur) , Energieklasse E , 594 l
Whirlpool WQ9 B2L voorkant
Geen reviews
€ 1699,-
1 prijs
Amerikaanse koelkast (met Franse deur)
187.4 cm

Whirlpool Amerikaanse koelkasten vergelijken

De beste Whirlpool side-by-side koelkasten vind je op Slimster.nl! We hebben hier een handige selectie gemaakt van goede Whirlpool koelkasten. Je vindt ze op deze pagina. Wil jij koelkasten kieskeurig onderling vergelijken? Doe dit dan door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Op Slimster.nl vind jij altijd wat je zoekt! Bij ons vind je ook de laagste online prijzen van de bij ons aangesloten webshops!

Voordelen Whirlpool side-by-side koelkasten

Het blijft echter niet slechts bij de technische innovaties van 6th Sense en het energiezuinige karakter van de machines. Zo maken de Nova Amerikaanse koelkasten van Whirlpool gebruik van “het ultieme design”. Met MultiFlow wordt de lucht daarnaast optimaal gecirculeerd en met Total No Frost krijg je de best mogelijke No Frost, ook zonder condensatie in het koelgedeelte. Uiteraard zitten er op de Amerikaanse koelkasten van Whirlpool water- en ice-dispensers.

  • 6th Sense
  • Ultiem design
  • MultiFlow
  • Total No Frost
  • Water- en ice-dispenser

Whirlpool Amerikaanse koelkast kopen?

Kies jij voor Whirlpool Amerikaanse koelkasten, dan haal je kwaliteit in huis. De vele functies van de machines zullen je helpen om alle producten op de beste wijze te koelen en in te vriezen. Vergelijk alle Whirlpool koelkasten eerst zorgvuldig op Slimster.nl. Heb je een geschikte ijskast gevonden? Check alle prijzen en koop jouw nieuwe side-by-side koelkast bij de webshop met de beste online aanbieding!

Ben jij op zoek naar de beste Amerikaanse koelkast?
Bekijk de beste koelkasten