Amerikaanse koelkast met waterreservoir kopen

Amerikaanse koelkasten met waterreservoir

In jouw zoektocht naar een nieuwe Amerikaanse koelkast is het belangrijk om te kijken naar de manier waarop de koelkast water tot zich neemt. Je kunt kiezen voor een Amerikaanse koelkast met waterreservoir of voor een Amerikaanse koelkast met vaste wateraansluiting. Een side-by-side koelkast met reservoir hoef je niet aan te sluiten op de waterleiding en vul je zelf met (kraan)water. De Amerikaanse koelkast met aansluiting op de waterleiding sluit je aan op de waterkraan en daar hoef je dus geen reservoir meer bij te vullen. Beide mogelijkheden hebben zo hun voor- en nadelen. Op deze pagina lees jij meer informatie over Side-by-side koelkasten met waterreservoir en zie je bovendien het actuele aanbod van bekende merken als Bosch, LG en BEKO en de laagste online prijzen!

10 resultaten

LG GSJV31DSXE

Amerikaanse koelkast , Vrijstaand , Energieklasse E
LG GSJV31DSXE
€ 1404,-
Amerikaanse koelkast
179 cm

ETNA AKV578ZWA

Amerikaanse koelkast , Vrijstaand , Energieklasse E
ETNA AKV578ZWA voorkant
€ 949,-
Amerikaanse koelkast
178.6 cm

ETNA AKV378WZIL

Amerikaanse koelkast , Vrijstaand , Energieklasse F
ETNA AKV378WZIL voorkant
€ 673,-
Amerikaanse koelkast
178.6 cm

LG GSJ761MCUZ

Amerikaanse koelkast , Vrijstaand , Energieklasse F
LG GSJ761MCUZ voorkant
€ 1649,-
Amerikaanse koelkast
179 cm

ETNA AKV378IZWA

Amerikaanse koelkast , Vrijstaand , Energieklasse F
ETNA AKV378IZWA voorkant
€ 1129,-
Amerikaanse koelkast
179.1 cm

Electrolux EN6086MOX

Amerikaanse koelkast (met Franse deur) , Vrijstaand , Energieklasse F
Electrolux EN6086MOX
€ 1624,-
Amerikaanse koelkast (met Franse deur)
177.6 cm

ETNA AKV378IRVS

Amerikaanse koelkast , Vrijstaand , Energieklasse F
ETNA AKV378IRVS voorkant
€ 1069,-
Amerikaanse koelkast
179.1 cm

LG GSJV90BSAE

Amerikaanse koelkast , Vrijstaand , Energieklasse E
LG GSJV90BSAE voorkant
€ 1689,-
Amerikaanse koelkast
179 cm

LG GSJ461DIDV

Amerikaanse koelkast , Vrijstaand , Energieklasse F
LG GSJ461DIDV voorkant
€ 1449,-
Amerikaanse koelkast
179 cm

ETNA AKV578RVS

Amerikaanse koelkast , Vrijstaand , Energieklasse E
ETNA AKV578RVS voorkant
€ 929,-
Amerikaanse koelkast
178.6 cm

Amerikaanse koelkasten met waterreservoir vergelijken

Zoek jij een Amerikaanse koelkast met waterreservoir, maar heb je nog geen idee welk model het best bij jou past? Vergelijk op deze pagina alle Amerikaanse koelkasten zonder vaste wateraansluiting en je vindt gegarandeerd jouw nieuwe favoriete koelkast. Op Slimster.nl vergelijk je gemakkelijk Amerikaanse koelkasten online op specificaties die voor jou van belang zijn. Je kunt onder andere filteren op prijs, netto inhoud en energieklasse. Maar je kunt ook direct kijken naar Amerikaanse koelkasten met mini-bar. Je vindt hier direct een overzicht van alle online aanbieders en de laagste online prijzen. Vervolgens koop je jouw Amerikaanse koelkast met watertank veilig en vertrouwd bij één van de bij ons aangesloten webshops!

Voordelen Amerikaanse koelkast met waterreservoir

Wanneer je gaat voor een Amerikaanse koelkast met waterreservoir heeft dit enkele voordelen ten opzichte van een model met vaste wateraansluiting. Zeker wanneer je minder frequent gebruik maakt van de schaafijsmachine of water-dispenser is een Amerikaanse koelkast zonder vaste wateraansluiting ideaal. Het belangrijkste voordeel is namelijk dat je niet afhankelijk bent van een waterkraan waarop de koelkast moet worden aangesloten. Je bepaalt zelf wanneer je jouw watertank bijvult en hebt dus zelf in de hand hoeveel water de koelkast verbruikt. Tevens betekent dit dat je de Amerikaanse koelkast overal kunt plaatsen waar jij wilt. Je bent niet beperkt door de plek van een waterkraan of de lengte van de waterslang. Je kunt de koelkast met reservoir dus ook in een andere ruimte zetten, zoals bijvoorbeeld de slaapkamer of de zolder. Geniet van de vrijheid van een side-by-side koelkast die niet op de waterleiding hoeft worden aangesloten!

De voordelen van een Amerikaanse koelkast met waterreservoir zijn als volgt:

  • Je kunt de koelkast vrij plaatsen waar je wilt en je bent niet afhankelijk van de waterkraan
  • Gemakkelijk te verplaatsen of verhuizen
  • Bepaal zelf wanneer je het waterreservoir bijvult en dus het verbruik van de koelkast

Nadelen van een Amerikaanse koelkast met reservoir

In sommige situaties kan het echter handiger zijn om een Amerikaanse koelkast zonder waterreservoir aan te schaffen. Wanneer je bijvoorbeeld veelvuldig gebruik gaat maken van de waterdispenser is het verstandig om een koelkast met vaste aansluiting op de waterkraan te nemen. Bij een side-by-side koelkast met intern waterreservoir moet je dan vaak het reservoir bijvullen, wat op den duur vervelend kan gaan worden. Een ander nadeel van een model met waterreservoir is dat het water niet altijd even vers blijft. Wanneer je een tijdje geen water haalt uit de koelkast zal het oud worden en minder lekker smaken. Het is een vervelende verrassing als jouw glas ijskoud water bedompt smaakt omdat het reservoir al enkele weken niet meer is bijgevuld!

De nadelen van een Amerikaanse koelkast met waterreservoir:

  • Je moet steeds het reservoir bijvullen en het oude water verversen
  • Bij weinig gebruik blijft het water te lang in het reservoir zitten en zal het vies smaken

Online kopen via Slimster

Is een Amerikaanse koelkast met waterreservoir wat je wil en heb jij een geschikt model gevonden door alle koelkasten kieskeurig te vergelijken? Koop jouw ideale Amerikaanse koelkast zonder vaste wateraansluiting voor de laagste online prijs via Slimster.nl! Onze aangesloten webshops hebben voor jou de beste online aanbiedingen geselecteerd en bieden de meest kwalitatieve service. Zo weet je zeker dat je jouw nieuwe koelkast veilig en vertrouwd online kunt kopen.

Ook als je op zoek bent naar een side-by-side koelkast met een specifieke functie of mogelijkheid ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben speciaal voor jou koelkasten met de volgende functies op een rij gezet, zodat je deze eenvoudig kunt bekijken en vergelijken!

Ben jij op zoek naar de beste Amerikaanse koelkast?
Bekijk de beste koelkasten