Liebherr Amerikaanse koelkast kopen

Liebherr Amerikaanse koelkasten

Op zoek naar een klassieke Amerikaanse koelkast met een ruim vulgewicht? De side-by-side koelkasten van Liebherr zijn om over naar huis te schrijven. Het Duitse merk werd in 1949 opgericht door Hans Liebherr en is sindsdien een groot succes gebleken. De Amerikaanse koelkasten van Liebherr hebben een enerzuing karakter en helpen je besparen. Op deze pagina vind je het complete aanbod Liebherr Amerikaanse koelkasten inclusief laagste online prijs!

3 resultaten
Liebherr ECBN 6256 PremiumPlus BioFresh NoFrost
Amerikaanse koelkast (met Franse deur) , Inbouw , Energieklasse F
Liebherr ECBN 6256 PremiumPlus BioFresh NoFrost binnenkant
Geen reviews
€ 6299,-
4 prijzen
Amerikaanse koelkast (met Franse deur)
212.5 cm
Liebherr CBNes 6256 PremiumPlus
Amerikaanse koelkast (met Franse deur) , Energieklasse F , 523 l
Liebherr CBNes 6256 PremiumPlus voorkant
Geen reviews
€ 5699,-
2 prijzen
Amerikaanse koelkast (met Franse deur)
203.9 cm
Liebherr XRFsf 5245 Plus
Amerikaanse koelkast , Inbouw, Vrijstaand , Energieklasse D
Liebherr XRFsf 5245 Plus
Geen reviews
€ 3399,-
1 prijs
Amerikaanse koelkast

Liebherr Amerikaanse koelkasten vergelijken

Op zoek naar een geschikte side by side koelkast van Liebherr? Op Slimster vind je het gehele assortiment overzichtelijk staan. Maak gebruik van het filtermenu om gerichter te zoeken. Selecteer per keer maximaal vier modellen om die op gedetailleerd niveau kieskeurig te vergelijken. Slimster.nl helpt jou zo uit de brand met een nieuwe Amerikaanse koelkast! Heb jij een geschikt model gevonden? Dan koop je deze eenvoudig voor de laagste online prijs!

Voordelen side-by-side Liebherr koelkasten

Liebherr Amerikaanse koelkasten zijn er voor de mensen die willen besparen op energiekosten. Met een zuinig energielabel zijn de koelkasten van dit Duitse merk dan ook zeer aan te raden. Je haalt er echter ook een Liebherr koelkast vol handige functies mee in huis. No Frost, Super Frost, een ice-dispenser en een flessenrek; het zijn allemaal bekende begrippen voor koelkasten van dit merk. De koelkasten zijn ruim en leveren jou dan ook veel ruimte voor het plaatsen van alle levensmiddelen.

  • Zeer energiezuinig
  • Veel handige functies
  • Ruime koelkasten
  • Duurzame kwaliteit

Liebherr Amerikaanse koelkast kopen?

Van Liebherr koop je gemakkelijk en snel de beste koelkasten. Wil jij weten welke modellen je kunt vinden in ons assortiment, dan nodigen we je uit om een kijkje te wagen in het grootse assortiment van Slimster.nl. Door alle side-by-side koelkasten van Liebherr met elkaar te vergelijken vind jij beslist de beste online aanbieding voor jouw nieuwe dubbeldeurs koelkast!

Ben jij op zoek naar de beste Amerikaanse koelkast?
Bekijk de beste koelkasten