AEG Amerikaanse koelkast kopen

AEG Amerikaanse koelkasten

Een Amerikaanse koelkast wordt ook wel een side-by-side koelkast genoemd. Dit komt doordat de vriezer en de koelkast zich naast elkaar bevinden, ieder achter een eigen deur. Ook AEG heeft Amerikaanse koelkasten in het assortiment. AEG staat voor Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft en is een Duitse producent van diverse elektrische apparaten. Opgericht in 1883 is AEG één van de oudste bedrijven die vandaag de dag nog steeds actief zijn op de markt voor koelkasten. Amerikaanse side by side koelkasten zijn een uitkomst voor mensen die veel producten willen bewaren en invriezen. Daarnaast biedt een dergelijk model diverse extra's als een display of een ice-dispenser. Op Slimster.nl vergelijk je het actuele aanbod AEG Amerikaanse koelkasten!

1 resultaat
AEG RMB952D6VU
Amerikaanse koelkast (met Franse deur) , Vrijstaand , Energieklasse D
AEG RMB952D6VU
Geen reviews
€ 1899,-
4 prijzen
Amerikaanse koelkast (met Franse deur)
190 cm

AEG Amerikaanse koelkast kopen

Heb je jouw favoriete side-by-side model gevonden? Op Slimster.nl vind je direct de laagste prijs. Wij werken samen met diverse winkels, waardoor we je altijd de actuele prijzen kunnen aanbieden. Kijk snel in het prijsoverzicht achter iedere AEG koelkast om de goedkoopste prijs te vinden. Bij ons betaal je nooit teveel voor een AEG Amerikaanse koelkast.

Rijk uitgeruste Amerikaanse koelkasten van AEG

De AEG Amerikaanse koelkasten zijn verkrijgbaar in diverse energieklasses. Van een 359 liter A+ vrijstaand model tot een groot 370 liter model uit de energiezuinige A+++ klasse. De vriezer is bij nagenoeg alle modellen 179 liter. Dit komt nog bovenop de koelinhoud, waardoor je erg veel producten in een AEG side-by-side koelkast kunt bewaren. Een ice-dispenser is bij alle modellen standaard aanwezig, waardoor je altijd ijsblokjes of schaafijs tot je beschikking hebt. Ook zijn er vaak vele extra's aan boord als een NoFrost systeem en een Superkoelen functie. Wat zoek je precies in een AEG Amerikaanse koelkast? Vul het filter links op de pagina in en kies de gewenste eigenschappen. De resultaten geven we direct hierboven weer. Ook kun je andere merken aanvinken en vergelijken met de AEG side-by-side koelkasten.

Ben jij op zoek naar de beste Amerikaanse koelkast?
Bekijk de beste koelkasten