Inventum Amerikaanse koelkast kopen

Inventum Amerikaanse koelkasten

Inventum is al ruim 110 jaar een begrip in Nederland. Begonnen als fabrikant van kleine elektronische apparaten en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste witgoed merken. Bij Inventum kun je terecht voor allerlei huishoudelijke apparatuur. Denk aan de Inventum vaatwassers en magnetrons, maar natuurlijk ook aan de Inventum koelkasten. Ben jij benieuwd naar het complete aanbod Side-by-side koelkasten? Bij Slimster kun je alle Inventum Amerikaanse koelkasten vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Zo vind jij eenvoudig de beste online aanbieding!

2 resultaten
Inventum SKV0178B
Amerikaanse koelkast , 510 l , 178.8 cm
Inventum SKV0178B voorkant
Geen reviews
€ 789,-
4 prijzen
Amerikaanse koelkast
178.8 cm
Inventum SKV0178R
Amerikaanse koelkast , 510 l , 178.8 cm
Inventum SKV0178R voorkant
Geen reviews
€ 719,-
2 prijzen
Amerikaanse koelkast
178.8 cm

Inventum Amerikaanse koelkasten vergelijken

Wil jij een nieuwe Side-by-side koelkast kopen? Dan is het slim om eerst kieskeurig alle modellen te vergelijken. Wij helpen je daar graag bij! Maak gebruik van ons handige filtersysteem en vergelijk alle Inventum Amerikaanse koelkasten op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk o.a. naar de energieklasse, het aantal vrieslades en functies als een ice-dispenser. Heb jij een geschikte Inventum koelkast gevonden? Bekijk de prijstabel op de productpagina en zie direct welke webwinkel het goedkoopst is!

Amerikaanse koelkast Inventum kopen?

Een Amerikaanse koelkast geeft jouw keuken een strakke en luxe uitstraling. Deze grote koelkasten hebben een koelgedeelte (vaak rechts) en vriesgedeelte (vaak links). Je krijgt veel ruimte voor jouw voedingsmiddelen en profiteert van luxe functies als een dispenser en No Frost. Maar wat heeft een Inventum Amerikaanse koelkast te bieden?

De Amerikaanse koelkasten van Inventum behoren tot de meer betaalbare modellen in dit segment. Toch lever je niet in op kwaliteit. Een Inventum Side-by-side koelkast is robuust, degelijk en heeft een prachtig design. Deze modellen zijn bovendien energiezuinig.

Helaas heeft het gros van de Inventum Amerikaanse koelkasten geen water- of icedispenser. Wil je dus eenvoudig een glas koud water tappen of ijsblokjes toevoegen aan jouw frisdrankje? Dan ben je aangewezen op de topmodellen van Inventum, die logischerwijs iets duurder zijn.

Heb jij een Inventum Amerikaanse koelkast gevonden die aan jouw wensen voldoet? Via Slimster vind je altijd de laagste online prijs! Geen ruimte voor zo'n grote koelkast? Dan is een Inventum koelvriescombinatie misschien een betere keus.

  • Strakke Amerikaanse koelkasten
  • Robuuste kwaliteit van Inventum
  • Koud water en ijsblokjes dispenser
  • Laagste prijs via Slimster
Op zoek naar de beste Amerikaanse koelkast?
Beste Amerikaanse koelkasten