RVS Amerikaanse koelkast kopen

RVS Amerikaanse koelkasten

Een Amerikaanse koelkast is meer dan alleen een koelkast en vriezer in één. Je hebt niet alleen een grote inhoud tot je beschikking achter beide deuren, maar veel van deze side-by-side koelkasten zijn ook nog eens voorzien van vele extra's als een ice-dispenser, digitaal display, Smart-functies en/of WiFi. Je hoeft daarnaast niet in te leveren op de belangrijke functies van de koelkast en de vriezer met betrekking tot koelen en vriezen. NoFrost is vaak standaard aanwezig inclusief een groot aantal plateaus en laden, net als bij gewone koelkasten en vriezers. Zoek je een grote koelkast en vriezer? Kijk dan eens naar de Amerikaanse koelkast modellen. Heb jij een moderne keuken? Dan past een ijskast met RVS kleur hier perfect bij. Op deze pagina heeft Slimster.nl alle RVS Amerikaanse koelkasten voor je geselecteerd!

56 resultaten
Exquisit SBS48-H-010FI
Amerikaanse koelkast , Energieklasse F , 441 l
Exquisit SBS48-H-010FI
Geen reviews
€ 772,-
1 prijs
Amerikaanse koelkast
177.7 cm
Haier HB17FPAAA
Amerikaanse koelkast (met Franse deur) , Energieklasse E , 446 l
Haier HB17FPAAA voorkant
Geen reviews
€ 818,-
1 prijs
Amerikaanse koelkast (met Franse deur)
190.6 cm
Beko GNE60530DXN
Amerikaanse koelkast (met Franse deur) , Energieklasse F , 530 l
Beko GNE60530DXN voorkant
Geen reviews
€ 1649,-
1 prijs
Amerikaanse koelkast (met Franse deur)
182.5 cm
Bosch Serie 6 KAD93AIEP
Amerikaanse koelkast , Energieklasse E , 562 l
Bosch Serie 6 KAD93AIEP linker voorkant
Geen reviews
€ 2239,-
1 prijs
Amerikaanse koelkast
178.7 cm
LG GSJ960NSVZ
Amerikaanse koelkast , Energieklasse F , 625 l
LG GSJ960NSVZ voorkant
Geen reviews
€ 1699,-
1 prijs
Amerikaanse koelkast
179 cm
Teka RLF 74925 SS EU
Amerikaanse koelkast , Energieklasse E , 516 l
Teka RLF 74925 SS EU voorkant
Geen reviews
€ 1999,-
1 prijs
Amerikaanse koelkast
178.8 cm

RVS Amerikaanse koelkast kopen

De zilverkleurige RVS Amerikaanse koelkast wordt het meest gekozen onder consumenten. Wil jij ook een grote Amerikaanse koelkast in de keuken plaatsen, waarbij je meer dan voldoende levensmiddelen kunt koelen en invriezen? Op Slimster.nl vind je direct de laagste prijs van jouw favoriete model. Wij werken samen met diverse winkels en kunnen je direct de laagste actuele prijzen tonen. Kijk snel in het prijsoverzicht voor de laagste prijs voor een RVS Amerikaanse koelkast.

Roestvrijstaal en zilverkleurig voor een modern design

Een side by side koelkast is het pronkstuk in de keuken. Achter de linkerdeur vind je de vriezer, terwijl de koelkast achter de rechterdeur toegankelijk is. Design is daarbij erg belangrijk. Amerikaanse koelkasten zien er daarom ook veel moderner uit dan gewone koelkasten en vriezers. Qua kleuren heb je diverse mogelijkheden, waarbij RVS door consumenten veel gekozen wordt. Soms wordt RVS ook zilvergrijs genoemd. Een roestvrijstalen koelkast is niet alleen handig voor de levensduur van de koelkast, maar past ook nog eens in het hedendaagse design van veel keukens. Op deze pagina vind je alle Amerikaanse koelkasten met een zilver en/of rvs kleur. Geef jouw voorkeuren voor een nieuwe Amerikaanse koelkast op in het filter links op de pagina. Aan de hand van jouw voorkeuren vind je de geschikte modellen direct op deze pagina.

Kleuren side-by-side koelkasten

Is een RVS-kleurige Amerikaanse koelkast toch niet helemaal jouw ding? Er zijn ook zat side-by-side modellen in een ander design, zoals wit of zwart. Uiteraard helpen we je bij Slimster.nl ook bij het vinden van de beste koelkast in een andere kleur!

Ben jij op zoek naar de beste Amerikaanse koelkast?
Bekijk de beste koelkasten