Amerikaanse koelkast met minibar kopen

Amerikaanse koelkasten met minibar

Een Amerikaanse koelkast past niet in ieder huis, omdat een dergelijk apparaat veel ruimte inneemt. Maar als het dan past, is het een waar kunstwerk voor de keuken. En vergeet ook niet alle extra functies die een Amerikaanse koelkast met zich meebrengt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Amerikaanse koelkast met minibar. Dit is een functie die naast andere functies bestaat. Zo is iedere Amerikaanse koelkast een koelvriescombinatie. Ook zit in vrijwel ieder model een ijsblokjesmachine ingebouwd, om jouw koele dranken extra koud te houden. Op Slimster.nl vind je een breed aanbod van Amerikaanse koelkasten met minibar. Je kunt ze gemakkelijk onderling met elkaar vergelijken door de handige vergelijkingstool te gebruiken. Zo vind jij via Slimster.nl de ideale Amerikaanse koelkast met minibar!

53 resultaten
Beko GNE60530DXN
Amerikaanse koelkast (met Franse deur) , Energieklasse F , 530 l
Beko GNE60530DXN voorkant
Geen reviews
€ 1649,-
1 prijs
Amerikaanse koelkast (met Franse deur)
182.5 cm
Haier Cube 90 Serie 5 HCR5919ENMB
Amerikaanse koelkast (met Franse deur) , Energieklasse E , 528 l
Haier Cube 90 Serie 5 HCR5919ENMB
Geen reviews
€ 833,-
1 prijs
Amerikaanse koelkast (met Franse deur)
190 cm
Haier FD 70 Series 5 HFR5719ENMG
Amerikaanse koelkast (met Franse deur) , Energieklasse E , 446 l
Haier FD 70 Series 5 HFR5719ENMG
9,4
35 reviews
€ 828,-
1 prijs
Amerikaanse koelkast (met Franse deur)
190 cm

Amerikaanse koelkasten met minibar vergelijken

Wil jij vast en zeker een Amerikaanse koelkast met minibar? Dan kun je zeker op Slimster.nl terecht. Vergelijk hier met de handige vergelijkingstool vele soorten en maten koelkasten, nadat je de filterfunctie hebt gebruikt om de voor jou belangrijkste eigenschappen te verwerken. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op kleur, prijs, formaat en energielabel. Met Slimster.nl kom jij altijd uit bij de Amerikaanse koelkast met homebar die het beste bij jou past!

Side-by-side koelkast met minibar

Wat zo’n minibar nu precies inhoudt en wat de voordelen ervan zijn, zullen we je in dit stukje uitleggen. Zoals gezegd is een Amerikaanse koelkast behoorlijk groot. Als je iedere keer voor een pak drinken de grote koelkastdeur moet openen, gaat er veel energie verloren. Hier komt de minibar om de hoek kijken. Dit is een klein deurtje met scharnieren aan de onderkant, waardoor bij opening ervan een klein tafeltje ontstaat: de minibar. Je opent hiermee maar een klein deel van de koelkast, precies daar waar de dranken staan. Zo pak je snel even een sapje zonder al te veel energie kwijt te raken. Wat ook handig is, is dat je op het tafeltje dat ontstaat bij opening een glas of glazen kunt neerzetten om de drank in te schenken. Daarna zet je het pak terug en sluit je de minibar weer.

LG Amerikaanse koelkasten hebben tegenwoordig het door-in-door systeem. Deze kleine deur aan de voorzijde van het koelgedeelte biedt jou extra opbergvakken voor de producten die je het vaakst gebruikt.

IJsblokjes en andere ijskoude functies

Veel Amerikaanse koelkasten hebben nog extra functies die iets met ijs van doen hebben. Zo hebben vrijwel alle Amerikaanse koelkasten een ice dispenser, oftewel een ijsblokjesmachine. Zo maak je een koude drank eenvoudig nog verkoelender. Sommige Amerikaanse koelkasten hebben ook nog een schaafijs-functie, een ice maker of een crushed ice maker. Dit zijn allemaal leuke extra’s die vooral in de zomer erg fijn zijn.

Ben jij op zoek naar de beste Amerikaanse koelkast?
Bekijk de beste koelkasten