Hotpoint Amerikaanse koelkast kopen

Hotpoint Amerikaanse koelkasten

Op zoek naar een energiezuinige Amerikaanse koelkast? Dan is het merk Hotpoint een aanrader voor jou! Deze side-by-side-modellen zijn allen voorzien van een zuinig energielabel. Het leuke aan dit merk is dat de koelkasten een scherpe prijs hebben. Daarnaast geniet je met dit merk van dubbeldeurskoelkasten met vele handige functies. Denk hierbij aan Hygiene Control, Twist Ice en een speciale Holiday-functie.

1 resultaat
Hotpoint HAQ9 E1L
Amerikaanse koelkast (met Franse deur) , Energieklasse F , 591 l
Hotpoint HAQ9 E1L voorkant
Geen reviews
€ 2098,-
2 prijzen
Amerikaanse koelkast (met Franse deur)
187.4 cm

Hotpoint koelkasten vergelijken

De beste koelkasten van Hotpoint vind je op Slimster.nl! Wij hebben speciaal voor jou een selectie gemaakt met goede modellen voor een betaalbare prijs. Ben je op zoek naar een koelkast die past bij jouw huishouden? Maak dan gebruik van het filtermenu en filter dubbeldeurskoelkasten. Selecteer per keer maximaal vier modellen en laat ze aan een gedetailleerde vergelijking ondergaan. Op Slimster.nl vind je die koelkast wél! Bovendien vind je hier de laagste online prijzen. Bespaar op de aankoop van jouw Amerikaanse koelkast door te bestellen via Slimster.nl!

Voordelen side-by-side Hotpoint koelkasten

Koelkasten van Hotpoint leveren jou vele handige voordelen op. Denk hierbij aan de vele functies van de apparaten. Een voorbeeld is Hygiene Control, waarmee door een speciale binnencoating van de koelkast bacteriën buiten de deur worden gehouden. Met de Holiday-stand kun je jouw koelkast op stand-by laten staan, terwijl je op vakantie bent. Wil je vlees en vis bewaren, dan kun je gebruik maken van de handige Food Care Zone met een constante temperatuur. Tevens maak je gemakkelijk gebruik van een ijsklontjes systeem, genaamd Twist Ice. Dit komt neer op een ice-dispenser, waarmee je altijd ijsklontjes uit de vriezer haalt!

  • Zeer energiezuinig (A, A+)
  • Hygiene Control
  • Holiday-functie
  • Food Care Zone
  • Twist Ice

Hotpoint side by side koelkasten

Hotpoint heeft enkele handige Amerikaanse koelkasten op de markt. Deze koelkasten hebben een zuinig energielabel, een vier-sterren-vriezer, drie hoogteverstelbare koelvak schappen en is verkrijgbaar in briljant zwart. Geniet daarnaast mee van de gemakken van een wijnrek, Hygiene Control, Twist Ice, Holiday-functies en een Food Care Zone.

Ben jij op zoek naar de beste Amerikaanse koelkast?
Bekijk de beste koelkasten