Exquisit Amerikaanse koelkast kopen

Exquisit Amerikaanse koelkasten

Een Amerikaanse koelkast is een echte "eyecatcher" in de keuken. Deze grote side-by-side modellen met een vriezer en koelkast achter een eigen deur zijn vaak stevig aan de prijs. Wil je graag een Amerikaanse koelkast aanschaffen, maar schrikt de hoge prijs je nog af? Kijk dan eens naar de Exquisit Amerikaanse koelkasten. Exquisit is één van de merken van het Nederlandse Domest Import-Export B.V. Het bedrijf heeft één filosofie die voor al hun producten geldt: Value for money. Bij Exquisit krijg je veel waar voor je geld en dat geldt ook voor de Exquisit side by side koelkasten.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Exquisit Amerikaanse koelkast kopen

Alhoewel Exquisit koelkasten veel waar voor je geld bieden, kun je bij Slimster.nl nog meer besparen op de aanschafprijs. In het prijsoverzicht achter ieder model vind je de winkels die jouw favoriete ijskast in het assortiment hebben opgenomen. Kies de goedkoopste winkel en je betaalt altijd de laagste prijs voor een Exquisit Amerikaanse koelkast.

Exquisit koelkasten: Value for money

In vergelijking met diverse A-merken kun je de Exquisit Amerikaanse koelkasten soms voor de helft goedkoper aanschaffen. Toegegeven, er zijn minder functies aan boord, maar als je een prima Amerikaanse koelkast zoekt zonder overbodige extra's, dan zit je bij Exquisit altijd goed. De Exquisit side by side modellen beschikken over een zuinig energielabel. Gemiddeld is een koelinhoud van 345 liter en een vriesinhoud van 172 liter de standaard. Dit betekent voldoende ruimte voor ieder gezin om allerlei producten te kunnen koelen en vriezen. Wat zoek je nog meer in een Amerikaanse koelkast? Vul het filter links op de pagina in om al jouw wensen door te geven. Kies bijvoorbeeld de afmetingen en de energieklasse. Ook kun je andere merken selecteren waar je de Exquisit Amerikaanse koelkasten kieskeurig mee kunt vergelijken.

Ben jij op zoek naar de beste Amerikaanse koelkast?
Bekijk de beste koelkasten