• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Dakramen vervangen

Dakramen vervangen

Is het tijd om jouw huidige dakramen te vervangen? Het is niet voor iedereen weggelegd om eigenhandig een dakraam te vernieuwen. Bij Slimster brengen we je graag vrijblijvend in contact met ervaren en vakkundige bedrijven, die de montage van het nieuwe dakraam tot in de puntjes uitvoeren.

Redenen voor dakraam vervangen

  • Dakraam is aan het rotten
  • Glas is beschadigd
  • Je wilt een dakraam in ander model
  • Je wilt een dakraam in andere maat

Kosten dakraam vervangen

De kosten van een dakraam vervangen zijn afhankelijk van meerdere factoren. Ga je het dakraam vervangen door een raam met dezelfde afmetingen, of is er een groter gat in het dak nodig? Ook speelt de staat van het dak een rol, want misschien kan de dakbedekking ook wel een renovatie gebruiken.

Als het dak nog goed is en het nieuwe dakraam heeft dezelfde maten als het oude venster, dan valt de prijs lager uit dan wanneer er ook vanalles aan het dak moet gebeuren. Ben je benieuwd naar de prijs om een dakraam te vernieuwen? Vraag gratis dakraam-offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Bekijk de verschillende dakraam prijzen voor een schatting van de kosten.

Snel en voordelig dakramen vervangen

Andere renovatie werkzaamheden?

Tijdens het vervangen van het dakvenster kan een vakman stuiten op andere problemen, zoals verouderde dakbedekking of lekkende dakgoten. We raden je aan om het dak altijd helemaal te laten controleren, zodat je daarna weer (tientallen) jaren vooruit kan. Het lijkt wellicht een flinke investering, maar veel verdien je in de toekomst terug door een betere isolatie en lagere onderhoudskosten.

Gratis offertes aanvragen voor dakvenster vervangen

Kom in contact met regionale vakmannen, die jou van vrijblijvend advies kunnen voorzien. Vraag eenvoudig gratis dakvenster-offertes aan en vergelijk de verschillende bedrijven met elkaar. Beslis zelf wie jouw dakramen gaat vernieuwen en bespaar zo tot wel 45%.