Dakraam merken

Pascal van de Beek
Content Specialist
1 minuten

Ga je nieuwe dakramen installeren? Dan heb je de keuze uit verschillende dakraam merken. Er zijn vele mogelijkheden, maar Velux, Fakro en Luxtra zijn drie bekende merken. Ieder merk heeft zijn eigen kenmerk en prijskaartje. Wat is het beste dakraam merk voor jou?

Dakraam merken vergelijken

Merk Prijs Kwaliteit Sluiting Aanbod
Velux dakraam €€€ +++ Bovenkant raam Alle soorten
Fakro dakraam €€ ++ Onderkant raam Alle soorten
Luxtra dakraam + Onderkant raam Tuimeldakraam

Velux vs. Fakro

Wat betreft kwaliteit doet Fakro maar nauwelijks onder bij Velux, en ook beide merken bieden een veelzijdigheid aan dakramen en opties aan. De verschillen? Velux dakramen hebben de sluiting aan de bovenkant zitten, handig bij lage dakramen of op plekken waar je makkelijk je hoofd stoot wanneer je het raam opent. Frakro dakramen hebben juist de sluiting aan de onderkant zitten. Dit is handig bij dakramen die hoog geplaatst worden of voor steile daken zijn.

Velux vs. Luxtra

Heb je een beperkt budget, maar wil je wel van een kwalitatief dakraam genieten? Ga dan voor een Luxtra dakvenster. Luxtra kan een lage prijs aanbieden dankzij een kleiner aanbod en een hogere productiesnelheid.

Andere dakraam merken

Natuurlijk zijn Velux, Fakro en Luxtra niet de enige dakraam merken. Enkele andere kwalitatieve aanbieders zijn:

  • Rooflite
  • Roto
  • Ubbink

Kies de juiste maten

Het bepalen van het dakraam merk is niet de enige keuze die je moet maken als je op zoek bent naar nieuwe dakvensters. Hoe groot moet het dakraam namelijk zijn? Je hebt veel mogelijkheden wat betreft dakraam maten.

Beste deal voor dakraam vinden

Dakraam merken

Ben je op zoek naar een ervaren vakman die jouw nieuwe dakramen kan installeren? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Je vraagt bij ons eenvoudig en gratis dakvenster offertes aan. We brengen je in contact met regionale bedrijven, die je zelf vergelijkt. Je beslist daarna wie de opdracht krijgt.

Direct 121 dakraam specialisten vergelijken

Verkoulen Roermond
TMS Daktechniek
Paul Oude Weernink
Klusservice Sliedrecht
Klusprofi
Daglichten.nl
Arno's Dakramen
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis dakramen offertes?
Geheel vrijblijvend
Dakraam merken