• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Luxtra dakraam

  Luxtra dakraam plaatsen

  Dakramen offertes vergelijken
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Wil je graag nieuwe dakramen, maar heb je een beperkt budget? Luxtra dakramen hebben een goede kwaliteit, maar voordelige prijs. De laatste jaren groeien dakramen van dit merk aan populariteit in Nederland.

  Voordelen Luxtra dakvenster

  • Geschikt voor de meeste daken
  • Aantrekkelijke prijs
  • Ook raamdecoratie beschikbaar
  • Voordeliger dan Fakro en Velux

  Nadelen Luxtra dakvenster

  • Minder soorten en maten mogelijk

  Wat kost een Luxtra dakraam inclusief montage?

  Luxtra dakramen zijn goedkoper dan dakramen van Velux of Fakro. Toch bieden ook deze dakvensters een goede kwaliteit. Door het assortiment simpel te houden, kan Luxtra een dakraam voordelig aanbieden. Ben je benieuwd naar de prijzen van een Luxtra dakraam?

  Luxtra dakraam prijzen vergelijken

  Luxtra dakraam maten

  B x h (cm)
  Luxtra Code
  55x78 C2A
  55x98 C4A
  66x118 F6A
  78x98 M4A

  B x h (cm)
  Luxtra Code
  78x118 M6A
  78x140 M8A
  114x118 S6A

  Luxtra of Velux? Luxtra is een zusterbedrijf van Velux. Je hebt wat minder keuze, maar de prijzen van de (tuimel)dakramen zijn ook een stuk lager. Daarnaast past de raamdecoratie van Velux ook op de Luxtra dakramen!

  Geschikt voor de meeste daken

  Luxtra verkoopt met name tuimeldakramen en deze zijn te monteren in de meeste daken. De Luxtra tuimeldakramen zijn goedkoop en populair bij veel huishoudens. Je kan ook gekoppelde dakramen laten plaatsen, voor nog meer lichtinval en ventilatie.

  Luxtra raamdecoratie

  Wil je jouw dakraam van bijpassende zonwering of andere raamdecoratie voorzien? Ook dan heeft Luxtra een mooi assortiment voor je.

  Garantie Luxtra dakvensters

  Ook Luxtra geeft, net als de andere dakraam merken, garantie op het dakraam. Je krijgt 10 jaar fabrieksgarantie op het dakvenster. Op de Luxtra raamdecoratie wordt standaard 2 jaar garantie gegeven.

  Direct gratis Luxtra dakvenster-offertes vergelijken

  Ben je op zoek naar een lage dakraam prijs? Vraag dan gratis dakraam-offertes aan bij Slimster en vergelijk bedrijven die Luxtra dakvensters verkopen en installeren. We brengen je enkel in contact met regionale bedrijven, waardoor je nooit te veel reiskosten betaalt. Je bepaalt zelf met welke vakman je in zee gaat en bespaart zo tot wel 45%.

  Eenvoudig de beste dakraam specialist vinden

  Kapel Dakramen
  Daglichten.nl Dakraam gilde
  Dakraam Leverancier
  De Klussenier
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal