Prijzen balkondakraam

Pascal van de Beek
Content Specialist
3 minuten
Minimale kosten € 2.000
Gemiddelde kosten € 3.500
Maximale kosten € 5.000
Gemiddelde prijs balkondakraam plaatsen.

Wil je graag een balkon, maar vind je de kosten te hoog? Kijk dan eens of een balkondakraam wellicht wat voor je is. Dit dakraam creëert het idee van een balkon, maar heeft een lagere prijs en is makkelijker te realiseren.

Voordelen balkondakraam plaatsen

  • Meer lichtinval en frisse lucht
  • Vrij uitzicht
  • Eenvoudig balkon creëren
  • Goedkoper dan balkon

Nadelen balkondakraam plaatsen

  • Hoge prijs
  • Geen echt balkon
  • Aardig wat ruimte nodig

Wat is een balkondakraam?

balkondakraam

Een balkondakraam bestaat uit twee ramen, die je kunt openen tot een balkon. De onderste vleugel opent naar voren tot een verticale positie. De bovenste vleugel opent als uitzetdakraam of uitzet-tuimeldakraam, waardoor je kunt staan onder het raam. Open je beide ramen, dan ontstaat er een balkon. Wil je slechts de ruimte ventileren, dan kan je ook enkel het bovenste dakvenster openen.

Andere dakramen bekijken?
Dakraam inspiratie
Materiaal Prijs Uitstaling Onderhoud Levensduur Reparatie Isolatie
Houten dakraam € 2.000 Authentiek Ja Min. 40 jaar ++ +
Kunststof dakraam € 2.250 Variabel Nee Min. 50 jaar + ++

*Vanaf-prijs balkondakraam plaatsen.

Wil je een balkon én dakraam? Laat dan balkondakramen plaatsen. De prijs van deze balkondakramen is lastig vast te stellen, aangezien deze vensters vaak maatwerk zijn. Helemaal als je meerdere dakramen naast elkaar laat plaatsen. Wil je de kosten weten van jouw gewenste balkondakramen?

Balkondakraam prijzen vergelijken
Gratis offertes
Oplossingen voor meer daglicht op zolder, balkondakraam zorgt voor veel licht

Prijsopbouw balkondakvenster plaatsen

Materiaal
Arbeid
Reiskosten
Afval

Mogelijkheden balkondakvenster

De balkondakvenster prijzen worden voor een groot deel bepaald door het materiaal. Het gaat hier om de materiaalkeuze, maar om het merk dakraam en extra toevoegingen.

Materiaal

De meest gebruikte materialen voor dakramen zijn hout en kunststof. Met een houten balkondakvenster zorg je voor veel karakter, maar dit raam moet je wel regelmatig onderhouden. Een kunststof balkondakraam is daarentegen nagenoeg onderhoudsvrij.

Dakvenster merken

Fakro dakraam

Fakro dakraam

Wil je betaalbare dakramen van een goede kwaliteit laten installeren? Een Fakro dakraam plaatsen, is dan een uitstekende optie voor jou. Fakro richt zich op duurzaamheid, veiligheid en innovatie. Dit dakraam merk is continu bezig haar producten te verbeteren.
Fakro dakraam
Velux dakraam

Velux dakraam

Ben je op zoek naar dakramen van de hoogste kwaliteit? Dan is de kans groot dat een Velux dakraam voldoet aan jouw eisen. Het merk Velux is een begrip op het gebied van dakvensters en lichtstraten.
Velux dakraam

Extra opties

Wil je jouw nieuwe balkondakraam uitbreiden met wat extra opties? Je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden, zoals:

Laat daarnaast ook passende raamdecoratie en zonwering plaatsen.

Eenvoudig een balkon creëren
Niet te veel geld betalen en geen gedoe met een vergunning, maar wil je wel een balkon? Ga dan voor een balkondakraam: de voordelen van een balkon, voor een deel van de prijs van een echt balkon.

Balkondakraam laten plaatsen door ervaren vakman

Het monteren van een balkondakraam is geen eenvoudige klus. Het is verstandig hier altijd de hulp van een vakman voor in te schakelen. De dakconstructie moet vrijwel altijd worden aangepast en de montage van het raam zelf is niet eenvoudig. Laat de installatie uitvoeren door een ervaren specialist, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bespaar op de reiskosten
Bij Slimster brengen we je enkel in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Zo houd je de reiskosten altijd in de hand.

Beste balkondakraam deal vinden

Prijzen balkondakraam

Nieuwe balkondakramen kopen en laten monteren? Een nieuw balkondakraam is niet voordelig, maar door slim te vergelijken kan je flink wat besparen. Vraag gratis balkondakraam offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Beslis zelf welke vakman de beste deal heeft en jouw opdracht krijgt.

Direct 121 dakraam specialisten vergelijken

Verkoulen Roermond
TMS Daktechniek
Paul Oude Weernink
Klusservice Sliedrecht
Klusprofi
Daglichten.nl
Arno's Dakramen
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis dakramen offertes?
Geheel vrijblijvend
Prijzen balkondakraam