• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Prijzen balkondakraam

  Prijzen balkondakraam

  Dakraam offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Minimale kosten € 2.000,- Maximale kosten € 5.000,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 3.500,-
  Gemiddelde prijs balkondakraam plaatsen.

  Wil je graag een balkon, maar vind je de kosten te hoog? Kijk dan eens of een balkondakraam wellicht wat voor je is. Dit dakraam creëert het idee van een balkon, maar heeft een lagere prijs en is makkelijker te realiseren.

  Voordelen balkondakraam plaatsen

  • Meer lichtinval en frisse lucht
  • Vrij uitzicht
  • Eenvoudig balkon creëren
  • Goedkoper dan balkon

  Nadelen balkondakraam plaatsen

  • Hoge prijs
  • Geen echt balkon
  • Aardig wat ruimte nodig

  Wat is een balkondakraam?

  balkondakraam

  Een balkondakraam bestaat uit twee ramen, die je kunt openen tot een balkon. De onderste vleugel opent naar voren tot een verticale positie. De bovenste vleugel opent als uitzetdakraam of uitzet-tuimeldakraam, waardoor je kunt staan onder het raam. Open je beide ramen, dan ontstaat er een balkon. Wil je slechts de ruimte ventileren, dan kan je ook enkel het bovenste dakvenster openen.

  Andere dakramen bekijken?
  Materiaal
  Prijs
  Uitstaling
  Onderhoud
  Levensduur
  Reparatie
  Isolatie
  Houten dakraam € 2.000 Authentiek Ja Min. 40 jaar ++ +
  Kunststof dakraam € 2.250 Variabel Nee Min. 50 jaar + ++

  *Vanaf-prijs balkondakraam plaatsen.

  Wil je een balkon én dakraam? Laat dan balkondakramen plaatsen. De prijs van deze balkondakramen is lastig vast te stellen, aangezien deze vensters vaak maatwerk zijn. Helemaal als je meerdere dakramen naast elkaar laat plaatsen. Wil je de kosten weten van jouw gewenste balkondakramen?

  Balkondakraam prijzen vergelijken

  Prijsopbouw balkondakvenster plaatsen

  Mogelijkheden balkondakvenster

  De balkondakvenster prijzen worden voor een groot deel bepaald door het materiaal. Het gaat hier om de materiaalkeuze, maar om het merk dakraam en extra toevoegingen.

  Materiaal

  De meest gebruikte materialen voor dakramen zijn hout en kunststof. Met een houten balkondakvenster zorg je voor veel karakter, maar dit raam moet je wel regelmatig onderhouden. Een kunststof balkondakraam is daarentegen nagenoeg onderhoudsvrij.

  Extra opties

  Wil je jouw nieuwe balkondakraam uitbreiden met wat extra opties? Je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden, zoals:

  Laat daarnaast ook passende raamdecoratie en zonwering plaatsen.

  Eenvoudig een balkon creëren Niet te veel geld betalen en geen gedoe met een vergunning, maar wil je wel een balkon? Ga dan voor een balkondakraam: de voordelen van een balkon, voor een deel van de prijs van een echt balkon.

  Balkondakraam laten plaatsen door ervaren vakman

  Het monteren van een balkondakraam is geen eenvoudige klus. Het is verstandig hier altijd de hulp van een vakman voor in te schakelen. De dakconstructie moet vrijwel altijd worden aangepast en de montage van het raam zelf is niet eenvoudig. Laat de installatie uitvoeren door een ervaren specialist, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Bespaar op de reiskosten Bij Slimster brengen we je enkel in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Zo houd je de reiskosten altijd in de hand.

  Beste balkondakraam deal vinden

  Nieuwe balkondakramen kopen en laten monteren? Een nieuw balkondakraam is niet voordelig, maar door slim te vergelijken kan je flink wat besparen. Vraag gratis balkondakraam offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Beslis zelf welke vakman de beste deal heeft en jouw opdracht krijgt.

  Direct 121 dakraam specialisten vergelijken

  Kapel Dakramen
  Daglichten.nl Dakraam gilde
  Dakraam Leverancier
  De Klussenier
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal