• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 78.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapel renoveren of vervangen

Een dakkapel vergroot je leefruimte en je kan er lange tijd van genieten. Toch vergt ook een dakkapel onderhoud en is er na verloop van tijd een reparatie of renovatie vereist. Wanneer is het nodig om een bestaande dakkapel te repareren, renoveren of zelfs vervangen?

Beschadigde dakkapel repareren

Soms is het mogelijk om kleine beschadigingen aan de dakkapel te laten repareren. Zo is het mogelijk om houten of kunststof kozijnen te herstellen als ze licht beschadigd zijn. Dit kan je zelf doen, maar je kan ook een specialist laten kijken naar de beschadigingen. Dan ben je ervan verzekerd dat de reparatie goed gebeurt. Of een dakkapel te repareren is en wat de prijzen hiervan zijn, is dus afhankelijk van het dakkapel materiaal.

Bestaande dakkapel renoveren Als het nodig is om delen van de dakkapel aan te pakken en vervangen, spreken we van een dakkapel renovatie.

Kosten dakkapel renoveren

Wat zijn de kosten van een dakkapel renovatie? De prijs van een dakkapel renovatie kan erg variëren. De prijzen zijn afhankelijk van de delen van de dakkapel die worden gerenoveerd of vervangen. Hoe meer onderdelen je laat renoveren, hoe hoger de prijs zal uitvallen.

Ben je benieuwd naar de kosten die jouw dakkapel renovatie met zich meebrengen? Vraag dan gratis dakkapel-offertes aan via Slimster. We kunnen ook nieuwe dakkapel prijzen geven, mocht het nodig zijn om de dakkapel te vervangen.

Dakkapel renoveren of vervangen?

Wanneer dakkapel vervangen?

Het renoveren van een dakkapel is in de meeste gevallen goedkoper dan het vervangen van een dakkapel. Maar soms is het gewoonweg goedkoper én verstandiger om de dakkapel te vervangen. Dit is het geval bij een houten dakkapel die volledig is doorgerot. Het is dan lastiger en duurder om de dakkapel te renoveren dan vervangen.

Oude dakkapel vernieuwen door vakman

Ga je de dakkapel vervangen? Dan heb je de keuze uit vele mogelijkheden wat betreft:

Meer advies ontvangen? Laat je adviseren door één van de vakmannen in het Slimster-netwerk.

Dakkapel renoveren of vervangen?

Wil je weten of jouw dakkapel toe is aan een opknapbeurt of echt vervangen moet worden? Wil je jouw dakkapel vernieuwen, maar hier niet te veel voor betalen? Vraag dan gratis dakkapel-offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale specialisten. De bedrijven kunnen je adviseren over de mogelijkheden om de dakkapel te renoveren of vervangen. Daarnaast ontvang je prijsopgaves en beslist je uiteindelijk zelf met wie je in zee gaat. Zo bespaar je tot wel 45%.

Vergelijk 296 dakkapel-specialisten
Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal