Javascript is disabled, features may not work
Wat is het beste alarmsysteem van 2022?
Vergelijk beste inbraakbeveiliging deals
 • Gratis & vrijblijvend

Wat is het beste alarmsysteem van 2022?

Wil je een alarmsysteem plaatsen om je woning of bedrijf te beveiligen? Dan wil je natuurlijk het beste alarmsysteem laten plaatsen? Maar waar moet je op letten en welk merk alarmsysteem is het beste uit de test? Op deze pagina vind je aankooptips en een overzicht van de beste alarmsystemen en beste alarmsysteem merken.

Je vraagt je af: wat is een goed alarmsysteem voor mij? Wat het beste alarmsysteem is hangt af van wat bij jouw woning of (thuis)kantoor past:

 • De meeste mensen kiezen voor een draadloos alarmsysteem, omdat dit alarmsysteem makkelijk zelf te monteren is, zonder hak- en breekwerk.
 • Bij een nieuwbouwhuis of bedrijfspand is kiezen voor een bedraad systeem een goed idee, omdat de betrouwbaarheid van deze systemen groot is. Een hybride systeem heeft ook nog eens perfecte uitbreidingsmogelijkheden.

Wil je het beste draadloos alarmsysteem kopen of ben je op zoek naar het beste huis alarm bedraad? Steeds meer alarmsystemen werken draadloos, hebben veel mogelijkheden en blijf je via een app op je smartphone op de hoogte van wat er thuis gebeurt.

beste alarmsysteem huis zonder abonnement
beste alarmsysteem huis
beste draadloze alarmsystemen
draadloos alarmsysteem beste koop
Toon alle afbeeldingen

Wat is de beste alarmsysteem van 2022?

Wat is nu het beste alarmsysteem van 2021? Dat is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren waaronder wel of geen extra abonnement, extra opties en jouw budget. Denk voor het kopen van het beste alarmsysteem goed na over JOUW situatie. Hoe groot is jouw woning en hoeveel sensoren heb je nodig?

lightbulb
Extra sensoren voor een alarmsysteem
Wanneer je een groot huis of groot (thuis)kantoor hebt en alle ruimtes wilt beveiligen heb je extra sensoren nodig. Het kan lastig zijn om achteraf extra sensoren aan te schaffen, aangezien bepaalde merken geen losse sensoren aanbieden. Houdt daarom bij het aanschaffen van het beste alarmsysteem rekening met het aantal sensoren.

Wat zijn de beste alarmsystemen van 2022?

Wil je het beste alarmsysteem kopen? Hieronder vind je de beste koop en best geteste alarmsysteem van dit moment. Wij hebben deze alarmsystemen getest op verschillende punten, waaronder prijs, kwaliteit van het materiaal, levensduur en extra mogelijkheden (zoals connectie met smartphone).

alarmsysteem beste getest
Gigaset All You Need Alarm Box muursensor
Gigaset All You Need Alarm Box deursensor
Toon alle afbeeldingen

De Gigaset All You Need alarmsysteem is het beste draadloze alarmsysteem en is een set die bestaat uit een basisstation, smart HD IP-camera, bewegingssensor en magneetcontact. Via de app op je smartphone kun je live beelden bekijken bij jou thuis. Alle elementen van de set stel je eenvoudig op elkaar af, waardoor je een goedkoop alarmsysteem hebt.

Wanneer er beweging is gedetecteerd, dan neemt de IP-camera automatisch beelden op van de indringer. Ook krijg je direct een notificatie op je telefoon, waardoor je snel de hulpdiensten kunt inschakelen op afstand. De set is plug & play, waardoor je de set makkelijk zelf kunt installeren.

Voordelen

 • Direct melding op je smartphone
 • Altijd zien wat er in huis gebeurt
 • Bediening via app op je smartphone

Nadelen

 • Voor bediening heb je een smartphone nodig

Waar kan ik de Gigaset All You Need Alarm Box kopen?

2. WoonVeilig ALARM-03

WoonVeilig ALARM-03 set

Met de WoonVeilig ALARM-03 beveilig je je huis met het beste alarmsysteem draadloos. Het hoofdpaneel van het alarm sluit je aan op je netstroom, waardoor het lastiger is om deze zelf te installeren. De meegeleverde bewegingssensoren werken draadloos, waardoor je deze overal in huis kunt plaatsen. Je kunt het alarmsysteem makkelijk uitbreiden met extra sensoren, zoals een rookmelder of lekkagemelder.

De WoonVeilig ALARM-03 wordt geleverd met een basisstation, bewegingsmelder, afstandsbediening en een raam-/deurcontact en kun je uitbreiden tot maximaal 160 sensoren.

Voordelen

 • Back-up batterij werkt tot 8 uur
 • Werkt op 2 radiofrequenties
 • Reageert niet op huisdieren tot 25 kg

Nadelen

 • Uitgebreide alarmdienst kost geld

Waar kan ik de WoonVeilig ALARM-03 kopen?

3. Somfy Protect Home Alarm

Somfy Protect Home Alarm set
Somfy Protect Home Alarm
Toon alle afbeeldingen

De Somfy Protect Home Alarm is een zeer gebruiksvriendelijk alarmsysteem, die je voor een scherpe prijs in huis kunt halen. Het pakket bevat een basisstation, 3 magnetische sensoren, 2 afstandsbedieningen, een bewegingssensor en een sirene. Je kunt de magneetcontacten bij ramen en deuren plaatsen. De bewegingssensor zet je op een logische plek in huis en detecteert geen huisdieren tot 25 kilo. Hierdoor voorkom je continu bewegingsmeldingen op je smartphone.

De Somfy Protect Home Alarm is dus een slimme beveiliging voor je woning. Bij beweging krijg je een notificatie op je smartphone en ben je altijd op de hoogte wanneer iemand in je woning is.

Voordelen

 • Direct melding op je smartphone
 • Bediening via app op je smartphone

Nadelen

 • Geen beveiligingscamera in pakket
 • Stabiele wifi-netwerk nodig

Waar kan ik de Somfy Protect Home Alarm kopen?

4. Eufy by Anker 5 in 1 Home Alarm Kit

Eufy by Anker 5 in 1 Home Alarm Kit set
Eufy by Anker 5 in 1 Home Alarm Kit muursensor
Eufy by Anker 5 in 1 Home Alarm Kit app
Toon alle afbeeldingen

De Eufy by Anker 5 in 1 Home Alarm Kit is het beste alarmsysteem in huis zonder abonnement met een bedieningspaneel, een basisstation, twee setjes bewegingssensoren en een bewegingsmelder. Je kunt het alarmsysteem koppelen aan de Eufy app, waarmee je meldingen van de bewegingssensor en raamsensoren ontvangt. Gegevens worden versleuteld en lokaal opgeslagen, waardoor je geen maandelijkse abonnementskosten hoeft te betalen.

Je kunt bij binnenkomst en vertrek het alarm makkelijk in- of uitschakelen via het cijferpaneel. Het alarmsysteem is daarnaast ook makkelijk uit te breiden met andere Eufy producten, zoals een slimme deurbel, camerabeveiliging en extra sensoren.

Voordelen

 • Lokale opslag
 • Direct melding op je smartphone
 • Te koppelen aan Google Assistant en Amazon Alexa

Nadelen

 • Geen beveiligingscamera in pakket
 • Extra sensoren lastig verkrijgbaar

Waar kan ik de Eufy by Anker 5 in 1 huis alarm kopen?

Ring Alarm Beveiligingsset beste koop
Ring Alarm Beveiligingsset sensor
Ring Alarm Beveiligingsset app
Toon alle afbeeldingen

De Ring Alarm Beveiligingsset is een 5-delig alarmsysteem met een basisstation, een bedieningspaneel, een signaalversterker, een bewegingsmelder en een set contactsensoren. Met dit alarmsysteem kun je je huis op een slimme manier beveiligen en verbind je met de Ring app op je telefoon. Hierdoor ontvang je direct meldingen bij detectie van beweging en gaat de ingebouwde sirene af bij een inbraak.

Het alarmsysteem heeft een noodaccu van 24 uur, zodat het alarmsysteem blijft werken tijdens een stroomstoring. Je kunt het alarmsysteem uitbreiden met extra sensoren en je kunt andere Ring apparaten koppelen aan het alarmsysteem, zoals een slimme deurbel.

Voordelen

 • Direct melding op je smartphone
 • Back-up batterij werkt tot 24 uur
 • Te koppelen aan Amazon Alexa

Nadelen

 • Geen beveiligingscamera in pakket
 • Stabiele wifi-netwerk nodig
 • Abonnement nodig voor alle functies

Waar kan ik de Ring Alarm Beveiligingsset kopen?

Beste alarmsysteem voor huis: wat moet je weten?

Bij de aankoop van een alarmsysteem is het slim om de volgende vragen te stellen:

beste alarmsysteem thuis

In winkels kun je veel verschillende alarmsystemen kopen. Vaak zijn er ook goedkope (huis)merk alarmsystemen te koop. Maar wil jij zeker zijn van de beste kwaliteit en beveiliging tegen inbraak in huis? Kies dan voor een betrouwbaar merk alarmsysteem.

 • KlikAanKlikUit alarmsysteem
 • Netatmo alarmsysteem
 • Smanos alarmsysteem
 • Yale alarmsysteem
 • Blaupunkt alarmsysteem
 • Home8 alarmsysteem
 • eTiger alarmsysteem
 • Woox alarmsysteem

Waar kan ik het beste huisalarm kopen?

Beste inbraakbeveiliging 2021

Wil jij naast het plaatsen van een alarmsysteem nog meer doen voor het beveiligen van jouw huis of (thuis)kantoor?

Beste alarminstallatie laten installeren door vakman?

Wil je een alarminstallatie goedkoop kopen en wil je het beste alarmsysteem installeren? Via Slimster kom je eenvoudig in contact met meerdere specialisten die een alarmsysteem in huis kan installeren. Vraag vrijblijvend tot 3 alarmsysteem offertes aan en vergelijk deze slim op prijs én kwaliteit. Hiermee laat je goedkoop alarmsysteem plaatsen en vind je eenvoudig de beste deal!

Beste deal voor het beste alarmsysteem + installatie?

 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal