Ajax alarmsysteem

Ajax alarmsysteem

Bepaalde alarmsysteem experts via Slimster plaatsen het Ajax beveiligingssysteem. Ajax Security Systems is een leverancier van professionele beveiligingssystemen voor woningen en bedrijfspanden met verschillende opties zoals camerabeveiliging, magneetcontacten, rookmelders en meer.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Hoe werkt een Ajax alarmsysteem?

Het alarmsysteem van Ajax werkt volledig draadloos en is eventueel zelf te installeren. Laat echter het Ajax alarmsysteem installeren door een erkende vakman, zodat het Ajax inbraaksysteem opgeleverd wordt met een VEB Certificaat.

Benieuwd hoe een Ajax draadloos alarmsysteem werkt? Bekijk dan onderstaande video.

Ook zijn er bepaalde alarmsystemen van Ajax die werken met een mobiele app die je kunt downloaden in de App Store en Play Store.

Welke Ajax inbraakbeveiliging is er?

  • Ajax MotionProtect
  • Ajax raam- en deurmagneten
  • Ajax brandbeveiliging
  • Ajax paniekknoppen
  • Ajax beveiligingscamera’s

Wil je andere producten van andere merken vergelijken? Bekijk dan onderstaande opties of vraag gratis alarmsysteem offertes aan.

Wat kost een Ajax alarmsysteem?

Een Ajax alarm kit kun je los krijgen vanaf € 280, maar met extra opties kan dit oplopen tot € 1.200. Laat je een Ajax alarmsysteem met camera installeren door een erkende vakman, dan komen hier nog installatiekosten bij en kunnen de alarmsysteem kosten flink oplopen..

Wil je een Ajax alarmsysteem kopen en wil je de kosten voor jouw situatie weten? Dit kan flink verschillen door varierendere factoren zoals soort alarmsysteem, aansluiting, extra opties en installatiekosten. Vraag gratis & vrijblijvend offertes aan en kom in contact met specialisten die onder andere alarmsystemen van Ajax kunnen plaatsen.

Ajax alarmsysteem laten installeren?