Google Nest alarmsysteem

Google Nest alarmsysteem

Er zijn verschillende alarmsysteem bedrijven aangesloten bij Slimster die meerdere merken kunnen installeren. Google Nest beveiligingssysteem kan een van de merken zijn waar een vakman mee werkt. Sommige Nest producten zijn ook makkelijk zelf te installeren. Maar welke Google Nest Secure alarm producten zijn er?

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Hoe werkt een Google Nest Secure alarmsysteem?

Google Nest werkt met het zigbee-protocol, waardoor alle apparaten met elkaar verbonden zijn. Hierdoor is het Nest alarm systeem makkelijk te koppelen met andere smarthome producten zoals een slim display en krijg je direct te zien via de Google beveiligingscamera wie er in huis rondloopt.

Ook kun je een melding op je smartphone of tablet krijgen via de Google Home app die je kunt downloaden in de App Store en Play Store.

Welke Google Nest producten zijn er?

  • Google Nest Secure Alarmsysteem
  • Google Nest Cam Beveiligingscamera
  • Google Nest Deurbel
  • Google Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder

Wil je andere producten van andere merken vergelijken? Bekijk dan onderstaande opties of vraag gratis alarmsysteem offertes aan.

Waar kan ik zelf een Google Nest alarmsysteem kopen?

Wat kost een Google Nest alarmsysteem?

Een Google Nest beveiligingssysteem is los verkrijgbaar en kost gemiddeld € 400, maar met extra opties kan een nest secure alarm system starter pack oplopen tot € 1.380. Hierbij moet je dan nog wel zelf het systeem installeren. Laat je dit installeren door een alarmsysteem expert, dan is de totaalprijs van het Google alarmsysteem nog hoger.

De alarmsysteem kosten kunnen tussen specialisten verschillen en zijn ook afhankelijk van andere factoren:

  • Soort alarmsysteem
  • Aansluiting
  • Installatiekosten
  • Extra opties

Wil je de Google Home alarm kosten voor jouw situatie weten? Vraag dan vrijblijvend offertes aan en kom in contact met specialisten die alarmsystemen van onder andere Google Nest kunnen installeren. Liever zelf kopen? Bekijk dan het beste alarmsysteem.

Google Nest alarmsysteem laten installeren?