Wat is de beste deurbeveiliging?

Pascal van de Beek
Content Specialist
6 minuten

Wil je je bestaande deur beveiligen en zelf deurbeveiliging kopen en plaatsen? Maar weet je niet welke deurbeveiliging de beste is? Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor deurbeveiliging verkrijgbaar. Slimster helpt je bij het maken van de beste keuze, geven je aankooptips en een overzicht van de beste deurbeveiliging.

Soorten deurbeveiliging

Wil jij het beste deurbeveiliging kopen? Dan heb je de keus uit verschillende manieren;

Je vraagt je af: wat is een goede deurbeveiliging voor mij? Wat de beste deurbeveiliging is hangt af van wat bij jouw wensen past.

beste slimme deurbel

Wat is de beste deurbel met camera en intercom?

Een slimme deurbel is deurbeveiliging voor jouw woning. Maar wat is nu de beste deurbeveiliging van 2024? Dat is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren waaronder merk, materiaal, extra opties en jouw budget. Denk voor het kopen van deurbeveiliging goed na over JOUW situatie.

Beste deurbellen met camera en intercom van 2024?

Uit onze test zijn verschillende deurbellen met camera en intercom als beste naar voren gekomen. Lees hieronder meer over de slimme deurbellen, bekijk de top 4 en zie direct waar je deze voor de laagste prijs kunt kopen.

1. Google Nest Hello (beste getest)

Google Nest Hello videodeurbel
Google Nest Hello best getest

De Google Nest Hello videodeurbel laat je altijd en overal weten wie er voor je deur staat. Vervang je huidige bedrade deurbel door deze slimme deurbel van Google Nest.
De slimme intercom deurbel herkent je familie en vrienden aan gezichtsherkenning. Hiervan krijg je een aparte update in de app.

Daarnaast praat je met 1 druk op de knop met je gasten via de ingebouwde microfoon en speakers of selecteer je 1 van de voorgeprogrammeerde aankondigingen. Alle beelden worden opgeslagen in de cloud. Deze bevat een beveiligde encryptie waardoor al je materiaal veilig wordt bewaard.

Voordelen

 • Beeldkwaliteit: HDR
 • Montage op bestaande bedrading
 • Koppelen aan Google Assistent

Nadelen

 • Beltransformator nodig
 • Stabiele wifi-netwerk nodig
 • Extra abonnement nodig

Waar kan ik de Nest Hello kopen?

1 - 3 werkdagen
Alles voor je smart home
€ 429,-
Gratis bezorging

2. Ring Video Doorbell Pro

Ring Video Doorbell Pro slimme deurbel
Ring Video Deurbel Pro
Ring Video Doorbell Pro app

Dankzij de Ring Video Doorbell Pro ben je altijd en overal in contact met wie er voor de deur staat. Met deze Ring Smart Video Doorbell kun je bezoekers op afstand zien, horen en spreken vanaf je smartphone, tablet of computer.

Dankzij het weerbestendige ontwerp en infrarood nachtzicht observeer je dag en nacht je huis en onder alle weersomstandigheden. Deze slimme deurbel biedt 1080p HD-video en aangepaste bewegingssensoren in een ultradun ontwerp met verwisselbare frontpanelen.

Voordelen

 • Stroomadapter voor stopcontact
 • Bewegingsdetectie instellen naar wens
 • Kleine kans op verbindingsproblemen

Nadelen

 • Stabiele wifi-netwerk nodig
 • Extra abonnement nodig

Waar kan ik de Ring Video Doorbell Pro kopen?

Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis
Alles voor een glimlach
€ 214,-
Gratis bezorging

3. Ring Video Doorbell 2 (Beste Koop)

Ring Video Doorbell 2 beste koop
Ring Video Doorbell 2
Ring Video Doorbell 2 app

Met de Ring Video Doorbell 2 weet je altijd en overal wie er voor je deur staat. Verbind de deurbel met wifi en kijk, luister en chat live. Dankzij de smartphone-applicatie zie je altijd wat er voor de deur gebeurt, ook als je niet thuis bent. Dankzij het infrarood nachtzicht zie je in het donker precies wie er voor je deur staat.

Tot 9 meter kan de camera automatisch een screenshot maken en ontvang je een notificatie via de app. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten voordat je de deur opent. Je hebt een abonnement nodig om je opgenomen beelden in de cloud op te slaan, waarvoor je een maandelijkse of jaarlijkse premie betaalt.

Voordelen

 • Terugspraakfunctie
 • Zien wat er voor je deur gebeurt
 • Bewegingsdetectie tot 9 meter

Nadelen

 • Stabiele wifi-netwerk nodig
 • Geen gong meegeleverd
 • Extra abonnement nodig

Waar kan ik de Ring Video Doorbell 2 kopen?

4. EZVIZ DB1

EZVIZ DB1 videodeurbel
EZVIZ DB1 slimme deurbel

Plaats de Ezviz DB1 ​​voor je deur en je ziet altijd en overal wie je bezoekt. Sluit deze wifi deurbel aan op de bestaande bedrading. Zorg voor een goede wifi-verbinding in de buurt en verbind de deurbel met je smartphone. Je krijgt een pushbericht via de app als iemand aanbelt.

Als je de app opent, zie je niet alleen je gasten, maar spreek je ook met ze. De slimme deurbel heeft een camera met een kijkhoek van 180 graden en nachtzicht. Dankzij de bijgeleverde covers in zwart, wit en bruin past de slimme deurbel altijd bij je huis.

Voordelen

 • Direct melding op je smartphone
 • Kijkhoek van 180 graden
 • Terugspraakfunctie

Nadelen

 • Stabiele wifi-netwerk nodig
 • Geen gong meegeleverd

Waar kan ik de EZVIZ DB1 kopen?

beste deurbeveiliging

Wat is de beste inbraakbeveiliging van 2024?

Wil jij naast het kopen van het beste cilinderslot tegen inbraak en het plaatsen van deurbeveiliging nog meer doen voor het beveiligen van jouw huis? Gelukkig kun je bij Slimster de best geteste producten vergelijken. Wij helpen jou graag bij optimale inbraakbeveiliging!

Complete inbraakbeveiliging laten plaatsen?

Beste deurbeveiliging

Vind jij inbraakbeveiliging erg belangrijk en wil je de beste deurbeveiliging kopen? Via Slimster kom je eenvoudig in contact met meerdere specialisten die complete inbraakbeveiliging in huis kan plaatsen. Vraag vrijblijvend tot 4 inbraakbeveiliging offertes aan via Slimster en vergelijk deze slim op prijs én kwaliteit. Hiervoor vind je eenvoudig de beste deal voor jouw woning of bedrijfspand!

Direct deurbeveiliging specialisten vergelijken

Zo Veilig Installatie
Fortify Alarms
Advies Op Maat
Lions Security
Directveilig.nl
AM Security
 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal
Gratis deurbeveiliging offertes?
Geheel vrijblijvend
Wat is de beste deurbeveiliging?