Wasmachines met 1800 toeren

Wasmachines met 1800 toeren

Op deze pagina vind je alle wasmachines met een toerental van 1800 toeren. Dit is een relatief hoog toerental, wat ervoor zorgt dat jouw kleding droger uit de was komt. Ten opzichte van een wasmachine met een toerental van 1000 toeren zal de was maar liefst 17 procent droger uit de trommel komen. In de wasdroger zul je op deze manier ruwweg 20 minuten minder lang hoeven drogen. Het levert jou een jaarlijkse kostenbesparing op van meer dan 40 euro!

Slimster.nl heeft een groot assortiment wasmachines met 1800 toeren, maar bij ons zit je ook goed als het gaat om wasmachines met 1400 of 1600 toeren!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Wasmachines met 1800 toeren vergelijken

Via Slimster vergelijk je wasmachines met 1800 toeren gemakkelijk en snel! Op deze pagina staan alle wasmachines met dit toerental. Wil je jouw zoekopdracht verscherpen, dan kan dit! Vul bijvoorbeeld de gewenste prijsklasse, afmetingen en energielabel(s) in. Vervolgens zullen weer alle wasautomaten verschijnen die voldoen aan jouw zoekprofiel. Op gedetailleerd niveau vergelijken kan ook! Selecteer maximaal vier machines per keer en klik op ‘vergelijken’. Slimster.nl; het was(t) nooit zo gemakkelijk!

Extra gemakkelijk is de mogelijkheid om jouw wasautomaat met 1800 toeren online te kopen bij een van onze aangesloten webshops. Selecteer een aanbieding en bestel jouw wasmachine goedkoop!

Nieuwe wasmachine kopen? Bekijk Beste Getest!
Beste wasmachines

Wasmachine 1800 tpm kopen?

Wasmachines met 1800 toeren vergelijk je via Slimster eenvoudig op prijs, specificaties en levertijd! Geschikt model gevonden? Dan kunt je deze gemakkelijk online kopen. Selecteer een aanbieding van een van onze aangesloten webshops en profiteer! Voordat je beslist welke wasmachine je koopt is het verstandig om kieskeurig te vergelijken. Kijk dus ook zeker nog even naar de energieklasse en de maximale trommelinhoud. Zo krijg je achteraf geen spijt van je aankoop!