Wasmachines met 1000 toeren

Wasmachines met 1000 toeren

Op deze pagina vind je onze selectie van wasmachines met 1000 toeren. Je kiest hiermee voor een wasautomaat met een relatief laag toerental. Hoe hoger het toerental is, hoe droger jouw was uit de wasmachine komt. Het aantal toeren zegt namelijk iets over de centrifugesnelheid van de wasmachine. Het restvochtpercentage bij een wasautomaat met 1000 toeren is 60 procent.

Kies je er echter voor om jouw was in de droger te stoppen, dan maakt het weinig uit dat de wasmachine een lager toerental heeft. Indien je de natte was ophangt, kan het handig zijn om een hoger toerental te nemen. De was zal dan sneller drogen. Via Slimster bestel je jouw wasautomaat eenvoudig online en profiteer je van de scherpste aanbiedingen.

3 resultaten
Salora WMH6100
Voorbelading , 6 kg , Energieklasse D
Salora WMH6100
Geen reviews
€ 359,-
1 prijs
Voorbelading
6 kg
WLA 6WM1000M
Voorbelading , 6 kg , Energieklasse D
WLA 6WM1000M
Geen reviews
€ 349,-
1 prijs
Voorbelading
6 kg
Indesit EWC61051WFR N
Voorbelading , 6 kg , Energieklasse F
Indesit EWC61051WFR N
Geen reviews
€ 601,-
1 prijs
Voorbelading
6 kg

Wasmachines met 1000 toeren vergelijken

Op deze pagina zie je alle wasmachines met een toerental van 1000 toeren. Je kunt ervoor kiezen om gerichter te zoeken, door in het filtermenu meer opties aan te vinken. Zo kun je de gewenste prijsklasse invullen, het maximale vulgewicht en de gewenste energieklasse. Heb je enkele kanshebbers gevonden, dan kun je deze machines selecteren en klikken op ‘vergelijken’. Per keer vergelijk je op deze manier maximaal vier wasmachines op een gedetailleerd niveau. Heb je een wasautomaat gevonden, dan koop je deze eenvoudig online via Slimster.

Beste wasmachine kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Wasmachine 1000 tpm kopen?

Wil jij graag een wasautomaat met een maximale centrifugesnelheid van 1000 toeren per minuut kopen? Dan heb je het huidige aanbod vast al kieskeurig bekeken. Naast het aantal toeren is het ook goed om te kijken naar andere factoren, zoals de energieklasse en het maximale vulgewicht. Ben jij er zeker van dat je jouw favoriete model hebt gevonden? Dan geven we je op Slimster.nl snel de laagste online prijzen. Selecteer een aanbieding van de webshop met de beste prijs en bestel jouw nieuwe 1000 tpm wasmachine eenvoudig online.

1000 toeren wasmachine