• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Houten vloer onderhouden

  Houten vloer schuren, lakken & oliën

  Vind beste deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Voor de uitstraling en levensduur van je houten vloer is het belangrijk deze netjes te onderhouden. Het gaat hier niet alleen om het stofzuigen en dweilen van de vloer; het hout moet periodiek behandeld worden. Of je nu een strakke of rustieke houten vloer hebt, je wilt dat deze er zo mooi mogelijk uit blijft zien.

  Wil je jouw bestaande vloer laten schuren of je nieuwe vloer op een bepaalde manier hebben afgewerkt? Je hebt verschillende opties:

  Houten vloer schuren

  houten vloer schuren

  Het schuren van een parketvloer is een vak apart en vraagt om ervaring. Ga hier dan ook niet zelf mee aan de slag, maar schakel de hulp in van een vakkundige specialist. Deze specialist zal de vloer volledig schoon en kaal schuren. Heb je een houten vloer met v-groef? Dan zorgt de vloer frezen voor een extra reiniging.

  Vloer schuren en lakken

  houten vloer lakken
  • Makkelijk in onderhoud
  • Biedt uitstekende bescherming
  • Glans en matte lak mogelijk

  Wil je jouw vloer schuren en lakken? Een houten vloer lakken biedt verschillende voordelen. Laat je vloer lakken door een ervaren vakman, dit is geen zaak voor een klusser.

  Houten vloer schuren en oliën

  houten vloer olien
  • Snelle droogtijd
  • Makkelijk in onderhoud
  • Biedt bescherming
  • Matte uitstraling

  Een geöliede vloer is een veelgekozen afwerking. Ga je jouw houten vloer oliën? Het voordeel van olie of wax is dat de vloer snel weer beloopbaar is. Daarnaast zijn kleine plekken prima bij te werken, in tegenstelling tot krassen op een gelakte vloer.

  Parketvloer kleuren

  parketvloer onderhouden

  Wil je je houten vloer kleuren? Dit kan ook op basis van olie of verf gebeuren. Hier wordt uiteraard een meerprijs voor gerekend. Wat dacht je van een witte vloer of zwarte vloer?

  Meer over kleur aanpassen?

  Onderhoud houten vloer door vakman

  Wil je jouw houten vloer laten behandelen of heb je specifieke wensen voor je nieuwe parketvloer? Vraag dan gratis vloer-offertes aan via Slimster en kom in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Door verschillende offertes te vergelijken vind je eenvoudig de beste deal.

  Direct 121 vloer-specialisten vergelijken

  Vloerenfabriek.nl
  Het Vloeren Magazijn
  Kossen Woninginrichting
  Vloeren Galerie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal