Inbouw oven van 60 cm hoog kopen

Inbouw ovens 60 cm hoog

Veel moderne keukens met ruimte voor een inbouw oven maken gebruik van een standaard nishoogte van 60 centimeter. Een 60 cm hoge heteluchtoven is de meest voorkomende maat voor een in te bouwen (hetelucht)oven. Naast een hoogtemaat van 60 centimeter is 45 centimeter de meest voorkomende hoogte. Voor het uitzoeken van een nieuwe heteluchtoven is het daarom van belang om de nismaten te bepalen. Op deze pagina vind je alle geschikte inbouw ovens van 60 centimeter hoog die je met elkaar kunt vergelijken.

Let op dat naast de hoogte ook de breedte en de diepte van belang zijn om de nieuwe oven in de nis te kunnen plaatsen.

1 resultaat
Zanussi ZOHNB0X2
Inbouw , 56 l
Zanussi ZOHNB0X2
Geen reviews
€ 349,-
2 prijzen
Inbouw
Grill

Inbouw oven van 60 centimeter hoog kopen

In de onderstaande lijst met alle geschikte heteluchtovens van 60 cm hoog vind je ook het prijsoverzicht. Hierin vind je de winkels die het model van jouw keuze aanbieden. Zo vind je meteen de goedkoopste prijs voor de oven van jouw keuze. Op Slimster.nl vergelijk je niet enkel op prijs, maar kun je ook specifiek vergelijken op jouw wensen en behoeften. Kijk kieskeurig naar het energieverbruik, de instelbare temperatuur en functies als bijvoorbeeld pyrolytische reiniging. Door vervolgens alle webshops te vergelijken vind jij beslist de beste online aanbieding!

Inbouw ovens gemakkelijk met elkaar vergelijken

De nishoogte is natuurlijk niet het enige waar je een nieuwe heteluchtoven op uitzoekt. De zoektocht naar een nieuwe oven kan flink veel tijd in beslag nemen als je de geschikte modellen met elkaar wilt vergelijken. Daar hebben wij iets op gevonden. Links op de pagina vind je het filter. Hier kun je al jouw voorkeuren opgeven waar een nieuwe oven aan moet voldoen. Aangezien een 60 centimeter hoge heteluchtoven een standaardmaat is zijn er veel merken in deze categorie vertegenwoordigd.

Selecteer in het filter onder andere het merk van jouw voorkeur, maar ook het soort oven, de energieklasse, een uitgestelde startfunctie en/of diverse andere opties. Als je wilt dat de nieuwe heteluchtoven helemaal in de stijl van jouw keuken zal passen, dan is het verstandig om de juiste kleur te kiezen. Bij inbouw heteluchtovens van 60 cm hoog heb je de keuze uit wit, zilver, zwart, rvs, grijs of brons. Hierdoor zul je altijd een geschikte oven vinden die perfect te integreren is in jouw keuken. Vergelijk de zoekresultaten door ze te selecteren en op de gele vergelijk knop te klikken.