Inbouw ovens van 60 cm breed kopen

Inbouw ovens 60 cm breed

Niet iedere inbouw heteluchtoven kan geplaatst worden in jouw keuken. Hiervoor is het belangrijk om de afmetingen van de beschikbare nis te weten. Een standaardbreedte voor de nis is 60 centimeter. Op deze pagina vind je alle geschikte 60 cm brede ovens die in een nis van 60 centimeter geplaatst kunnen worden. Naast de hoogte en de diepte is ook de breedte erg belangrijk om een inbouw heteluchtoven te kunnen integreren. Wanneer je namelijk geen rekening houdt met de afmetingen kan na aanschaf blijken dat een bepaalde oven toch niet helemaal ingebouwd kan worden. Een inbouw model dient perfect te passen, niet alleen omdat dit er mooier uitziet, maar ook zodat er genoeg ventilatieruimte is voor de heteluchtoven om zijn warmte te kunnen afvoeren.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Inbouw ovens van 60 centimeter breed kopen

Een inbouw heteluchtoven met een breedte van 60 centimeter koop je het voordeligst via Slimster.nl. Wij vergelijken de prijzen van diverse winkels. Kijk snel in het prijsoverzicht voor de laagste prijs van jouw 60 cm brede heteluchtoven. Vergelijk niet enkel op prijs, maar kijk ook goed naar jouw specifieke wensen. Denk hierbij aan de kleur, de maximale kooktemperatuur en het energieverbruik. Door alle heteluchtovens kieskeurig te vergelijken vind jij beslist de beste online aanbieding!

Vergelijk en kies jouw nieuwe inbouw heteluchtoven

Aangezien veel in te bouwen (hetelucht)ovens een breedtemaat van 60 centimeter hebben is het aanbod hierboven erg groot. Nagenoeg elk merk dat inbouw ovens op de markt brengt is in deze categorie vertegenwoordigd. Het uitzoeken van een nieuwe oven kan erg veel tijd in beslag nemen. Op Slimster.nl kun je veel tijd besparen door het filter links op de pagina te gebruiken. Hier kun je de selectie van de verschillende ovens verder verfijnen. De resultaten vind je direct hierboven. Kies onder andere het soort oven, de energieklasse en de extra functies. Qua kleur kun je kiezen uit wit, zilver, zwart, rvs, grijs en brons. Wil je de inbouw oven helemaal integreren in de keuken? Kies dan een bijpassende kleur, zodat het één geheel wordt.