Inbouw oven van 45 cm hoog kopen

Inbouw ovens 45 cm hoog Een stijlvolle inbouw heteluchtoven kan de keuken net de finishing-touch geven die het nodig heeft. Helemaal als je een heteluchtoven uitzoekt die perfect past bij de rest van de keukenapparatuur. Heb jij een nis in de keuken waar een heteluchtoven in te bouwen is? Dan is het belangrijk om de nismaten te weten. Er zijn 2 standaardmaten qua hoogte die vaak gebruikt worden in keukens, namelijk 45 cm hoog en 60 cm hoog. Op deze pagina vind je geschikte ovens voor een nis met een hoogtemaat van 45 centimeter die (volledig) integreerbaar in de keuken zijn.
2 resultaten
Miele DG 7140
Inbouw , 40 l
Miele DG 7140
Geen reviews
€ 1689,-
3 prijzen
Inbouw
Stoombereiding, Ontdooifunctie, Stoombereiding
Miele DGM 7340
Inbouw , 40 l
Miele DGM 7340
Geen reviews
€ 2679,-
2 prijzen
Inbouw
Boven- en onderwarmte, Magnetron, Stoombereiding, Stoombereiding

Inbouw oven 45 cm hoog kopen

Heb jij een nis beschikbaar voor een heteluchtoven van 45 centimeter hoog en wil jij deze graag inbouwen? Vergelijk dan op deze pagina alle modellen kieskeurig. Op Slimster.nl hoef je nooit teveel te betalen. In het prijsoverzicht vind je direct de goedkoopste winkel voor een nieuwe oven. Door alle webshops kieskeurig te vergelijken vind jij beslist de beste online aanbieding!

Standaardhoogte ovens van 45 cm

Doordat 45 centimeter hoog een standaard nishoogte is vind je vele geschikte inbouw ovens in deze categorie. Veel A-merken, zoals Miele, Bosch en ATAG, zijn dan ook in deze categorie vertegenwoordigd. Nadat je de exacte nismaten weet kun je een geschikte 45 cm hoge heteluchtoven uitzoeken. Via het filter links op de pagina kun je al jouw voorkeuren doorgeven met betrekking tot een heteluchtoven. Kies het soort oven, de functies en natuurlijk de kleur. Door een geschikte kleur te kiezen kun je de inbouw (hetelucht)oven perfect integreren in de rest van de keuken. Beschikbaar zijn de kleuren wit, zilver, zwart en rvs. De voorkeuren die je opgeeft via het filter worden hierboven direct getoond.