Soorten nokverhoging
Vergelijk beste dakkapel deals
  • Gratis & vrijblijvend

Soorten nokverhoging

Een nokverhoging is een ideale manier om meer ruimte te creëren in je woning. Er zijn verschillende soorten nokverhogingen beschikbaar: de enkele nokverhoging of de dubbele nokverhoging. Ontdek meer over de verschillende nokverhoging modellen.

nokverhogende dakkapel
Eenzijdige nokverhoging

Twijfel je tussen verhuizen of je woning vergroten? Wil je meer ruimte in huis, maar weet je nog niet goed hoe? Een eenzijdige nokverhoging kan dan uitkomst bieden. De nok van het dak wordt in dit geval aan één kant verhoogd, waardoor je veel extra ruimte op zolder krijgt. Heb je nog meer extra ruimte nodig? Ga dan voor een dubbele nokverhoging.

Enkele nokverhoging
Tweezijdige nokverhoging

Kan je wel wat extra ruimte gebruiken in je woning? Ga dan voor een dubbele nokverhoging: aan beide kanten van het huis wordt het dak verbreed en verhoogd. Ideaal voor een extra slaapkamer of kantoor. Een dubbele nokverhoging brengt verschillende voordelen met zich mee. Tip: op zoek naar een kleinere dakconstructie? Dan is een eenzijdige nokverhoging een optie.

Dubbele nokverhoging

Ongeacht het type nokverhoging, je hebt altijd een vergunning nodig om de opbouw te mogen plaatsen. Een nokverhogende opbouw kan namelijk nooit zonder omgevingsvergunning plaatsvinden. Meer informatie over de regels omtrent een nokverhoging vergunning?

Andere manieren om uit te breiden

Natuurlijk is een nokverhoging niet de enige manier om meer ruimte in je woning te creëren:

512 nokverhoging-bedrijven vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal