Prefab nokverhoging

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Nokverhogingen worden veelal als prefab geplaatst, waardoor de opbouw binnen een dag op het dak staat. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor een traditionele opbouw, maar dit duurt doorgaans wat langer.

Voordelen prefab nokverhoging

  • Snel geplaatst (vaak binnen 1 dag)
  • Goedkoper dan traditionele opbouw
  • Minder kans op montagefouten
  • Verkrijgbaar in hout, kunststof & zink

Nadelen prefab nokverhoging

  • Niet altijd maatwerk mogelijk

Wat is een prefab nokverhoging?

Bij een prefab nokverhoging wordt de opbouw voorgeproduceerd in de fabriek en vervolgens in grotere delen op het dak geplaatst. Waar een traditionele nokverhoging geheel op het dak wordt gemaakt, gaat het bij een prefab nokverhoging dus een stuk sneller. In de meeste gevallen wordt een prefab nokverhoging al binnen 1 dag op het dak geplaatst.

Prefab nokverhoging prijzen

Wat kost een prefab nokverhoging? De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal en de afwerking van de nokverhoging. We hebben de algemene nokverhoging prijzen voor je uitgezocht. Toch liever de exacte prefab nokverhoging prijs weten voor jouw woning? Vraag dan gratis nokverhoging offertes aan via Slimster.

Vergelijk prefab nokverhoging prijzen
Gratis offertes
nokverhoging prefab
Andere nokverhogingen bekijken?
Nokverhoging inspiratie
Binnen één dag geplaatst
Heb je weinig tijd, maar wil je wel een nieuwe nokverhoging? Ga dan voor een prefab nokverhoging; deze worden doorgaans binnen een dag geplaatst. Zo geniet je snel van de extra ruimte!

Mogelijkheden voor prefab nokverhoging

Een prefab nokverhoging bestaat altijd uit een houten skelet, afgewerkt met hout, kunststof of zink. Wil je een stenen nokverhoging? Deze wordt altijd traditioneel opgebouwd op het dak. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een traditionele nokverhoging van hout, kunststof of zink te laten plaatsen.

Naast de materiaalkeuze moet je ook bepalen hoe de nokverhoging wordt afgewerkt. We hebben de informatie over de nokverhoging afwerking voor je op een rij gezet.

Soorten nokverhoging

Je hebt verschillende mogelijkheden wanneer je een nokverhoging laat plaatsen. Zo kan je ervoor kiezen om de nok te verhogen (dubbele nokverhoging) of de nok te verleggen (eenzijdige nokverhoging).

Bouwvergunning voor nokverhoging?

Wanneer je een nokverhoging laat plaatsen, heb je altijd een vergunning nodig. Een nokverhogende dakkapel kan nooit zonder vergunning worden geplaatst.

Meer over vergunningen?
Nokverhoging vergunning

Vind de beste prefab nokverhoging deal

Prefab nokverhoging

Wil je ook slim vergelijken en de beste nokverhoging-deal vinden? Vraag dan gratis nokverhoging offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Je beslist zelf wie de opdracht krijgt en zorgt zo dat je nooit te veel betaalt. Dat is nog eens slim vergelijken.

579 nokverhoging-bedrijven vergelijken

Postema Dakkapellen
Kozijn Totaal Service
Klaassen Dakkapellen
Dakkapellen.nu
Dakkapel.nl
Bouw Advies XXL
Beens Dakkapellen
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis nokverhoging offertes?
Geheel vrijblijvend
Prefab nokverhoging