Nokverhoging afwerking

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Bij een nokverhoging kun je kiezen uit verschillende afwerkingen. De afwerking bepaalt hoeveel werk je na oplevering nog aan de nokverhoging hebt. Je hebt globaal gezien de keuze uit 3 soorten afwerkingen: casco, standaard en luxe.

Nokverhoging afwerken: de mogelijkheden

Nokverhoging Gemak Prijs
Casco nokverhoging

-

++
Standaard nokverhoging

+

+

Luxe nokverhoging ++

-

Casco nokverhoging

casco nokverhoging

Bij een casco nokverhoging wordt de buitenkant afgewerkt door het bouwbedrijf. De binnenzijde wordt niet afgewerkt opgeleverd, maar dit kan je zelf doen of naderhand door een vakman laten doen.

Standaard afwerking nokverhoging

nokverhoging standaard afwerken

Bij een standaard afwerking van de nokverhoging werkt de vakman de buitenkant netjes af. Ook is hij verantwoordelijk voor een groot deel van de binnenkant afwerking. Wat hierbij zit inbegrepen verschilt per vakman, laat je dus altijd goed informeren.

Luxe afwerking nokverhoging

nokverhoging luxe afwerken

De buitenkant en binnenkant worden helemaal afgetimmerd en gereedgemaakt. Onder andere verlichting wordt aangebracht en aangesloten. Je kunt de kamer in feite gelijk in gebruik nemen.

Kosten nokverhoging afwerken

Een casco nokverhoging is de voordeligste optie, aangezien de arbeidskosten hier laag zijn. Voor een luxe afwerking zijn logischerwijs de hoogste kosten weggelegd. Ben je benieuwd naar de prijzen? Bekijk dan een indicatie van de nokverhoging prijzen.

Liever de exacte prijs weten? Vraag dan gratis nokverhoging-offertes aan via Slimster.

Nokverhoging laten plaatsen
Gratis offertes

Welke afwerking kiezen?

Als je zelf handig bent of veel kennissen hebt die goed kunnen klussen, is een casco oplevering ideaal. Je houdt de arbeidskosten immers laag en kan de nokverhoging helemaal naar wens afwerken.

Maar heb je liever een volledig afgewerkte nokverhoging? Ga dan voor de luxe afwerking, zodat je na oplevering direct de nokverhoging kan gebruiken. En vind je het niet erg om nog wat te klussen, maar wil je wel dat de grootste aspecten zijn afgerond? Dan is een standaard oplevering meer dan genoeg.

Direct gratis casco nokverhoging offertes vergelijken!

Nokverhoging afwerking

Wil jij meer ruimte realiseren door een nokverhoging te laten plaatsen? Via Slimster kom jij vrijblijvend in contact met lokale dakopbouw-specialisten. Weet jij of je voor een casco nokverhoging gaat, of wil je meer informatie over casco, standaard en exclusief afwerken? Vraag dan gratis nokverhoging-offertes aan door het offerteformulier in te vullen. De bij ons aangesloten bouwbedrijven zijn ervaren en zorgvuldig geselecteerd. Slimster helpt jou bij het vinden van de beste deal voor je nieuwe nokverhoging.

579 nokverhoging-bedrijven vergelijken

Postema Dakkapellen
Kozijn Totaal Service
Klaassen Dakkapellen
Dakkapellen.nu
Dakkapel.nl
Bouw Advies XXL
Beens Dakkapellen
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis nokverhoging offertes?
Geheel vrijblijvend
Nokverhoging afwerking