• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 99.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Nokverhoging afwerking

Bij een nokverhoging kun je kiezen uit verschillende afwerkingen. De afwerking bepaalt hoeveel werk je na oplevering nog aan de nokverhoging hebt. Je hebt globaal gezien de keuze uit 3 soorten afwerkingen: casco, standaard en luxe.

Nokverhoging afwerken: de mogelijkheden

Nokverhoging
Gemak
Prijs
Casco nokverhoging

-

++
Standaard nokverhoging

+

+

Luxe nokverhoging ++

-

Verschillende soorten afwerking

Ga je een nokverhoging laten bouwen op je woning? Dan heb je de keuze uit 3 verschillende afwerkingsmogelijkheden:

  • Casco: buitenkant wordt afgewerkt door bouwbedrijf. De binnenzijde niet. De binnenkant van de nok kun je bij casco helemaal zelf afwerken.
  • Standaard: het bouwbedrijf doet naast de volledige afwerking van de buitenkant, ook een groot gedeelte van de binnenzijde.
  • Luxe: de buitenkant en binnenkant worden helemaal afgetimmerd en gereedgemaakt. Onder andere verlichting wordt aangebracht en aangesloten. Je kunt de kamer hierna gelijk in gebruik nemen.

Kosten nokverhoging afwerken

Een casco nokverhoging is de voordeligste optie, aangezien de arbeidskosten hier laag zijn. Voor een luxe afwerking zijn logischerwijs de hoogste kosten weggelegd. Ben je benieuwd naar de prijzen? Bekijk dan een indicatie van de nokverhoging prijzen.

Liever de exacte prijs weten? Vraag dan gratis nokverhoging-offertes aan via Slimster.

Nokverhoging laten plaatsen
nokverhoging afwerken
Meer inspiratie opdoen?

Welke afwerking kiezen?

Als je zelf handig bent of veel kennissen hebt die goed kunnen klussen, is een casco oplevering ideaal. Je houdt de arbeidskosten immers laag en kan de nokverhoging helemaal naar wens afwerken.

Maar heb je liever een volledig afgewerkte nokverhoging? Ga dan voor de luxe afwerking, zodat je na oplevering direct de nokverhoging kan gebruiken. En vind je het niet erg om nog wat te klussen, maar wil je wel dat de grootste aspecten zijn afgerond? Dan is een standaard oplevering meer dan genoeg.

Direct gratis casco nokverhoging offertes vergelijken!

Wil jij meer ruimte realiseren door een nokverhoging te laten plaatsen? Via Slimster kom jij vrijblijvend in contact met lokale dakopbouw-specialisten. Weet jij of je voor een casco nokverhoging gaat, of wil je meer informatie over casco, standaard en exclusief afwerken? Vraag dan gratis nokverhoging-offertes aan door het offerteformulier in te vullen. De bij ons aangesloten bouwbedrijven zijn ervaren en zorgvuldig geselecteerd. Slimster helpt jou bij het vinden van de beste deal voor je nieuwe nokverhoging.

138 nokverhoging-bedrijven vergelijken
Klaassen Dakkapellen
Klok & Ruiter Dakkapellen
Wiko Dakkapellen
Bogers & Perfect Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal