• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Nokverhoging afwerking

Bij een dakverhoging kun je kiezen uit verschillende afwerkingen. Zo kun je kiezen voor een casco nokverhoging, waarbij de buitenkant wordt afgewerkt door het bouwbedrijf maar de binnenzijde niet. Daarnaast is het mogelijk om voor een standaard of exclusief afwerking te kiezen. Op Slimster lees je meer informatie over de nokverhoging afwerking. We tonen je onder anderen het prijsverschil tussen een casco dakverhoging en de standaard en exclusieve varianten. Ook de voordelen en nadelen komen aan bod.

Soorten nokverhoging afwerking

De specialisten van Slimster bieden drie afwerkingsmogelijkheden bij het plaatsen van een nokverhoging. Je hebt de keus uit een casco nokverhoging en standaard of exclusief als afwerking.

Casco: buitenkant wordt afgewerkt door bouwbedrijf. De binnenzijde niet. De binnenkant van de nok kun je bij casco helemaal zelf afwerken.

Standaard: het bouwbedrijf doet naast de volledige afwerking van de buitenkant, ook een groot gedeelte van de binnenzijde.

Exclusief: de buitenkant en binnenkant worden helemaal afgetimmerd en gereedgemaakt. Onder andere verlichting wordt aangebracht en aangesloten. Je kunt de kamer hierna gelijk in gebruik nemen.

Prijslijst (casco) nokverhoging per m2

Een casco nokverhoging is de goedkoopste optie, aangezien de arbeidskosten hier lager zijn. In de prijstabel hieronder zie je indicatieve prijzen voor de verschillende dakverhoging afwerkingen. Voor een concrete prijsopgave raden we je aan om gratis offertes aan te vragen bij de specialisten van Slimster!

Oppervlakte Casco* Standaard* Exclusief*
20 - 30 m2 € 1.200 per m2 € 1.400 per m2 € 1.600 per m2
30 - 50 m2 € 1.100 per m2 € 1.300 per m2 € 1.500 per m2
50 - 75 m2 € 1.000 per m2 € 1.200 per m2 € 1.400 per m2
75 - 100 m2 € 900 per m2 € 1.100 per m2 € 1.300 per m2
100+ m2 € 800 per m2 € 1.000 per m2 € 1.200 per m2

*Vanaf prijzen per vierkante meter zijn inclusief btw en arbeidskosten.

Voordelen casco dakverhoging

Twijfel jij nog over welke vorm van montage je wilt kiezen voor jouw nokverhoging? Een casco nokverhoging heeft als grote voordeel dat de prijs een stuk lager ligt dan bij een standaard of exclusief dakopbouw. De arbeidskosten liggen immers lager omdat enkel de buitenkant van de nokverhoging wordt afgewerkt. Ben jij handig of heb jij kennissen die goed kunnen klussen? Dan kun je zelf de binnenkant afwerken naar wens. Zo bespaar je een hoop geld. Wil je echter niks aan het toeval overlaten? Dan is de exclusieve afwerking een betere keus. Zowel de binnenkant als buitenzijde van de nok wordt compleet afgemaakt naar jouw wens. De extra ruimte is direct gereed voor gebruik.

Nokverhoging Gemak Prijs
Casco nokverhoging

-

++
Standaard nokverhoging

+

+

Exclusief nokverhoging ++

-

Direct gratis casco nokverhoging offertes vergelijken!

Wil jij meer ruimte realiseren door een nokverhoging te laten plaatsen? Via Slimster kom jij vrijblijvend in contact met lokale dakopbouw-specialisten. Weet jij of je voor een casco nokverhoging gaat, of wil je meer informatie over casco, standaard en exclusief afwerken? Vraag dan gratis offertes aan door het offerteformulier in te vullen. De bij ons aangesloten bouwbedrijven zijn ervaren en zorgvuldig geselecteerd. Slimster helpt jou bij het vinden van de beste deal voor casco dakverhogingen.

  • Ontvang met één aanvraag 5 gratis offertes
  • Vergelijk lokale nokverhoging specialisten
  • Casco dakverhoging van de hoogste kwaliteit
  • Bespaar tot wel 45% op de totale kosten