Slimme Samsung koelkast met camera

Slimme Samsung koelkast met camera
Pascal van de Beek
Content Specialist
1 minuten

Boodschappenlijstje vergeten en weet je niet meer precies wat je nu wel of niet meer in huis hebt? De nieuwste Samsung koelkasten maken het makkelijk voor je en helpen je op afstand. Deze modellen hebben namelijk een ingebouwde camera, zodat jij op je smartphone kunt kijken wat er nu eigenlijk nog in de koelkast ligt. Super handig wanneer jij al in de supermarkt staat en jezelf afvraagt of je dat potje augurken moet meenemen of kunt laten liggen.

Samsung smart koelkasten

Deze slimme koelkast van Samsung met ingebouwde camera valt onder de nieuwste modellen Smart koelkasten. Deze nieuwe lijn Amerikaanse koelkasten van het Koreaanse Samsung beschikt bovendien over een HD-monitor en een smartphone app. De monitor in de deur van de koelkast heeft een diagonaal van 21,5 inch en is voorzien van Full-HD kwaliteit. Je zou het dus bijna een kleine televisie kunnen noemen.

Slimme koelkast helpt je bij de boodschappen

Slimme Samsung koelkast met camera

De nieuwe koelkasten van Samsung mogen met recht een slimme hulp in het huishouden genoemd worden. Naast dat jij via de app kunt kijken wat er in de koelkast ligt helpt hij je ook bij de boodschappen. Deze koelkasten geven je namelijk een herinnering wanneer bepaalde producten op zijn en dus gekocht moeten worden. Je kunt ze direct bestellen via de monitor in de deur, want deze stelt je instaat om websites te tonen en recepten te bekijken. Bovendien helpt de monitor bij het besparen op energie. Je kunt direct zien wat er in je koelkast ligt, zodat je niet onnodig de deur open hoeft te doen!

Helaas is nog niet bekend wanneer deze slimme koelkasten van Samsung daadwerkelijk uitgebracht worden en of deze überhaupt naar Nederland komen. Wij hopen natuurlijk van wel! Zodra er meer bekend is lees je het natuurlijk op Slimster.nl!