Kies je kleur met Liebherr's ColourLine

Kies je kleur met Liebherr's ColourLine
Pascal van de Beek
Content Specialist
1 minuten

Vanaf 2015 brengt Liebherr de populaire koelvriescombinatie CU 3311 uit in 3 extra kleuren. Je kunt zelf jouw kleur kiezen met Liebherr's ColourLine! Laat je verassen door de schitterende kleuren FireRed (fr), WaterBlue (wb) en AvocadoGreen (ag).

Liebherr CU 3311 koelvriescombinatie

De CU 3311 koel/vrieskast is 181c cm hoog en 55 cm breed. Dit model beschikt over een koelruimte van 210 liter en heeft daarnaast nog 84 liter aan vriesruimte. Zo kun je vast en zeker al jouw levensmiddelen op de ideale temperatuur bewaren! Dankzij SmartFrost wordt de rijpvorming op levensmiddelen in de vriesruimte sterk verminderd en is ontdooien zelden nodig. Alle laden en de daaronder liggende glasplateaus kunnen dankzij VarioSpace eenvoudig worden uitgenomen voor een extra grote bewaarruimte.

Comfort van Liebherr

Naast de uitgebreide functionaliteit van deze Liebherr koelkast is er ook gedacht aan comfort. De gladde binnenwanden zorgen voor een gemakkelijke reiniging, het schoonmaken van jouw koelkast is zo gepiept! Daarnaast biedt de CU 3311 LED verlichting en aluminium handgrepen met geïntegreerd openingsmechanisme.

De Comfort GlassLine binnendeur kenmerkt zich door de geharde glazen bodem. Dit is gemaakt van speciaal gesatineerd veiligheidsglas. Ook wordt het opbergen van fless drinken gemakkelijk gemaakt met het flessenrek van Liebherr, hier kunnen maximaal 5 flessen in worden gekoeld.

Liebherr's ColourLine

Kies je kleur met Liebherr's ColourLine

Liebherr's ColourLine modellen zijn leverbaar vanaf juli 2015. De adviesprijs is 699 euro. Geen liefhebber van de FireRed, WaterBlue of AvocadoGreen kleuren? Dit model is ook leverbaar in wit (adviesprijs 549 euro) en met edelstaal front (adviesprijs 749 euro).

Houdt Slimster.nl in de gaten en haal in juli als eerste jouw Liebherr ColourLine koel-vriescombinatie in huis!